Indonesia Homepage



The Yahoo product feedback forum now requires a valid Yahoo ID and password to participate.

You are now required to sign-in using your Yahoo email account in order to provide us with feedback and to submit votes and comments to existing ideas. If you do not have a Yahoo ID or the password to your Yahoo ID, please sign-up for a new account.

If you have a valid Yahoo ID and password, follow these steps if you would like to remove your posts, comments, votes, and/or profile from the Yahoo product feedback forum.


  1. susahnya terhubung ke twitter

    agar di mudahkan terhubung

    440th ranked
    Sign in Sign in with Yahoo
    Signed in as (Sign out)

    We’ll send you updates on this idea

    0 comments  ·  Feature Suggestion  ·  Flag idea as inappropriate…  ·  Admin →
  2. untuk meningkatkan layanan dengan baik. menghargai palanggan dan menberikan pelayanan yang sopan

    untuk meningkatkan kualitas layanan ada 3 hal yang harus kita kerjakan
    1. kerja keras
    2. kerja keras
    3. kerja ikhlas
    ketika hal ini mampu kita kerjakan maka kita akan sukses dalam melakukan kegiatan kita

    440th ranked
    Sign in Sign in with Yahoo
    Signed in as (Sign out)

    We’ll send you updates on this idea

    1 comment  ·  Feature Suggestion  ·  Flag idea as inappropriate…  ·  Admin →
  3. Tolong ubah tampilan yahoo mail spt dulu lagi

    Yahoo mailnya yg baru bikin iritasi mata, jadi kebagi 2 gitu, dipencet panah bawah (tujuannya untuk melihat kelanjutan email) malah jadi pindah email. Harus dikecilin, digedein (antara inbox list dan isi email) berulang2. Bisa gak dibikin kayak dulu lagi??? thank you

    209th ranked
    Sign in Sign in with Yahoo
    Signed in as (Sign out)

    We’ll send you updates on this idea

    2 comments  ·  Feature Suggestion  ·  Flag idea as inappropriate…  ·  Admin →
  4. ko sekarang udah ga ada tanya jawab lg yah kaya dulu.... lg mana saya bisa daftar untuk BB..!! Jika Tidak Ada pertannyaan nya...!!

    ko sekarang udah ga ada tanya jawab lg yah kaya dulu.... lg mana saya bisa daftar untuk BB..!! Jika Tidak Ada pertannyaan nya...!!

    440th ranked
    Sign in Sign in with Yahoo
    Signed in as (Sign out)

    We’ll send you updates on this idea

    0 comments  ·  Feature Suggestion  ·  Flag idea as inappropriate…  ·  Admin →
  5. bbm chat

    hi yahoo,
    I want to share to submit in adding new features in yahoo to connect with users of Blackberry (BBM) which is also owned by the android users and have been on yahoo chat to connect also in facebok and twitter.

    440th ranked
    Sign in Sign in with Yahoo
    Signed in as (Sign out)

    We’ll send you updates on this idea

    0 comments  ·  Feature Suggestion  ·  Flag idea as inappropriate…  ·  Admin →
  6. Lebih suka yang dulu, tampilan yahoo yang baru terlihat ramai jadi kurang nyaman di mata. mungkin karena terbiasa dengan yang lama.

    Lebih suka yang dulu, tampilan yahoo yang baru terlihat ramai jadi kurang nyaman di mata. mungkin karena terbiasa dengan yang lama.

    31st ranked
    Sign in Sign in with Yahoo
    Signed in as (Sign out)

    We’ll send you updates on this idea

    0 comments  ·  Feature Suggestion  ·  Flag idea as inappropriate…  ·  Admin →
  7. tidak bisa mengakses email...... fix it!!!!!! thanks!!!!!

    Saya tidak bisa mengakses email lewat browser. koneksi internet tidak ada masalah. tolong perbaiki. terima kasih

    62nd ranked
    Sign in Sign in with Yahoo
    Signed in as (Sign out)

    We’ll send you updates on this idea

    0 comments  ·  Feature Suggestion  ·  Flag idea as inappropriate…  ·  Admin →
  8. Yahoo Messenger should be available in linux (ubuntu) too. You have no idea how many people using this OS and are waiting for YM

    Yahoo Messenger should be available in linux (ubuntu) too. You have no idea how many people using this OS and are waiting for YM

    113th ranked
    Sign in Sign in with Yahoo
    Signed in as (Sign out)

    We’ll send you updates on this idea

    0 comments  ·  Feature Suggestion  ·  Flag idea as inappropriate…  ·  Admin →
  9. yahoo favorite

    saya tidak bisa edit yahoo favorite di tampilan yahoo awal. mohon perhatikan feature dari tampilan lama

    440th ranked
    Sign in Sign in with Yahoo
    Signed in as (Sign out)

    We’ll send you updates on this idea

    0 comments  ·  Feature Suggestion  ·  Flag idea as inappropriate…  ·  Admin →
  10. Yahoo baru tidak lebih baik

    Tampilan baru canggih tapi untuk internet lemot seperti di Indonesia jadi tambah berat bukanya, jadi tambah malas bacanya.
    Juga seperti email Yahoo baru yang sering error.
    Selamat tinggal Yahoo.....

    113th ranked
    Sign in Sign in with Yahoo
    Signed in as (Sign out)

    We’ll send you updates on this idea

    0 comments  ·  Feature Suggestion  ·  Flag idea as inappropriate…  ·  Admin →
  11. Kami sedang mengalami teknis,alasan yang menjadi kebiasaan

    Layanan Yahoo Mail setiap hari mengalami gangguan,sangat menghambat pekerjaan,tak seprti versi yang lama,mohon di perbaiki,stress karena yahoo mail.

    440th ranked
    Sign in Sign in with Yahoo
    Signed in as (Sign out)

    We’ll send you updates on this idea

    0 comments  ·  Feature Suggestion  ·  Flag idea as inappropriate…  ·  Admin →
  12. 440th ranked
    Sign in Sign in with Yahoo
    Signed in as (Sign out)

    We’ll send you updates on this idea

    0 comments  ·  Feature Suggestion  ·  Flag idea as inappropriate…  ·  Admin →
1 2 4 Next →
  • Don't see your idea?

Feedback and Knowledge Base