Indonesia Homepage



The Yahoo product feedback forum now requires a valid Yahoo ID and password to participate.

You are now required to sign-in using your Yahoo email account in order to provide us with feedback and to submit votes and comments to existing ideas. If you do not have a Yahoo ID or the password to your Yahoo ID, please sign-up for a new account.

If you have a valid Yahoo ID and password, follow these steps if you would like to remove your posts, comments, votes, and/or profile from the Yahoo product feedback forum.


  1. 439th ranked
    Sign in Sign in with Yahoo
    Signed in as (Sign out)

    We’ll send you updates on this idea

    0 comments  ·  Other  ·  Flag idea as inappropriate…  ·  Admin →
  2. lampiran file di email

    saya kok tidak bisa melampirkan file ke email yang akan saya kirim kenapa ya ? Q da nyoba dengan 2 account yang berbeda tapi hasilnya sama. file cuma loading saja . . .

    439th ranked
    Sign in Sign in with Yahoo
    Signed in as (Sign out)

    We’ll send you updates on this idea

    0 comments  ·  Other  ·  Flag idea as inappropriate…  ·  Admin →
  3. Having trouble with attach file

    Kindly improve the yahoo mail. It's difficult to attach file. The size of the file is not more than 1mb but difficult to attach.

    439th ranked
    Sign in Sign in with Yahoo
    Signed in as (Sign out)

    We’ll send you updates on this idea

    0 comments  ·  Other  ·  Flag idea as inappropriate…  ·  Admin →
  4. 208th ranked
    Sign in Sign in with Yahoo
    Signed in as (Sign out)

    We’ll send you updates on this idea

    2 comments  ·  Other  ·  Flag idea as inappropriate…  ·  Admin →
  5. 439th ranked
    Sign in Sign in with Yahoo
    Signed in as (Sign out)

    We’ll send you updates on this idea

    1 comment  ·  Other  ·  Flag idea as inappropriate…  ·  Admin →
  6. Yahoo! Mail Terlalu Lambat

    Setiap kali login ke account email saya selalu terasa sangat lambat dan tidak merespon. Saya sudah beralih kembali ke Yahoo! Mail lama tapi tetap masih sama. Padahal kecepatan akses internet yang saya gunakan cukup mumpuni, dan browser saya selalu saya update. Masih banyak tampilan web yang lebih bagus dari Yahoo! tapi masih kalah cepat dari Yahoo!. Mohon diperbaiki script yang digunakan agar tidak lambat saat dieksekusi oleh browser.

    4th ranked
    Sign in Sign in with Yahoo
    Signed in as (Sign out)

    We’ll send you updates on this idea

    7 comments  ·  Other  ·  Flag idea as inappropriate…  ·  Admin →
  7. saya lupa kata sandi saya,trus tidak tau email alternatif saya. bagaimana cara saya agar bisa sign in ke email yahoo saya

    saya lupa kata sandi saya,trus tidak tau email alternatif saya. tapi saya bisa melihat email via facebook. bagaimana cara saya agar bisa sign in ke akun yahoo saya, mohon bantuannya..

    208th ranked
    Sign in Sign in with Yahoo
    Signed in as (Sign out)

    We’ll send you updates on this idea

    1 comment  ·  Other  ·  Flag idea as inappropriate…  ·  Admin →
  8. Perbaiki Error pada Yahoo! (Yahoo! will be right back)

    Tolong segera diperbaiki Page-page Yahoo! yang mengalami ERRoR:
    "Yahoo! will be right back..."
    ini sudah terjadi beberapa hari.. .

    113th ranked
    Sign in Sign in with Yahoo
    Signed in as (Sign out)

    We’ll send you updates on this idea

    0 comments  ·  Other  ·  Flag idea as inappropriate…  ·  Admin →
  9. alah goblok lu tai akun gua ga bisa di buka!!! mening bangkrut aja perusahaan lu bangsat kaga jelas lu bikin website goblok !!!

    Tai orang gua ga pernah pake pertanyaan keamanan ngapain lu suruh jawab dikota mana bapak gua lahir !!
    dasar goblok bangsat !!
    Ga jadi dpt baju gua tolol !!
    Mening tutup aja website lu njing !!!

    208th ranked
    Sign in Sign in with Yahoo
    Signed in as (Sign out)

    We’ll send you updates on this idea

    0 comments  ·  Other  ·  Flag idea as inappropriate…  ·  Admin →
  10. I'm having trouble to access my Yahoo!Mail

    It has been more than a month and i still can't access my yahoo email account smoothly. Sometimes it's not responding and sometimes i can't download my attachment files. My internet connection is totally fine, all is well with another email account like gmail or outlook, the only trouble i have is with your email account. And for the record, i also experience the same issue with yahoo front page/home page. Please fix it.

    439th ranked
    Sign in Sign in with Yahoo
    Signed in as (Sign out)

    We’ll send you updates on this idea

    0 comments  ·  Other  ·  Flag idea as inappropriate…  ·  Admin →
  11. 439th ranked
    Sign in Sign in with Yahoo
    Signed in as (Sign out)

    We’ll send you updates on this idea

    0 comments  ·  Other  ·  Flag idea as inappropriate…  ·  Admin →
  12. Obat Aborsi 081321850007 www.obataborsiterpercaya.com

    081 321 850 007 ( T-SEL )

    PENTING!!!

    (OBAT TELAT BULAN) atau OBAT UNTUK MENGGUGURKAN KANDUNGAN ADALAH OBAT ILEGAL dan TIDAK PERNAH MENDAPAT IZIN DARI DEPARTEMEN KESEHATAN ATAU DEPKES.
    JIKA ADA YANG MENGATASNAMAKAN TERDAFTAR DI DEPKES ITU PASTI PENIPUAN.
    MAKA TELITILAH SEBELUM MEMBELI.

    Obat Aborsi Sering Disebut Obat Telat Bulan/Obat Penggugur Kandungan/Obat Telat Haid.
    Obat Aborsi Dalam Bahasa Latin Adalah Abortus.
    Kami Menjual Obat Aborsi Dalam Aneka Paket Obat Aborsi,
    Namun Paket Yang Kami sediakan Adalah :


    • Paket No 1 ( Untuk Usia Maksimal 1 Bulan )
      Harga : Rp.500.000, -


    • Paket No 2 ( Untuk Usia Maksimal 2 Bulan…

    439th ranked
    Sign in Sign in with Yahoo
    Signed in as (Sign out)

    We’ll send you updates on this idea

    0 comments  ·  Other  ·  Flag idea as inappropriate…  ·  Admin →
  13. i can't change my password online. here is the statement: "Your password can not be reset online" how can i change my password then?

    i can't change my password online. here is the statement: "Your password can not be reset online" how can i change my password then?

    439th ranked
    Sign in Sign in with Yahoo
    Signed in as (Sign out)

    We’ll send you updates on this idea

    2 comments  ·  Other  ·  Flag idea as inappropriate…  ·  Admin →
  14. Yahoo sengaja membiarkan para pengguna email yahoo yang mengalami masalah

    Yahoo sengaja membiarkan para pengguna email yahoo yang mengalami masalah, ini terbukti dari sekian banyaknya komplain dan pertanyaan, tidak ada satupun yang dijawab oleh yahoo. Kalau pelayanannya begini terus, saya yakin yahoo akan ditinggalkan penggunanya beralih ke gmail atau lainnya

    113th ranked
    Sign in Sign in with Yahoo
    Signed in as (Sign out)

    We’ll send you updates on this idea

    0 comments  ·  Other  ·  Flag idea as inappropriate…  ·  Admin →
  15. akun yahoo saya bermasalah saat log in

    Dear Yahoo Indonesia,

    saya tidak bisa log in ke account saya karna ketika sehabis menginput user dan password muncul pertanyaan rahasia, dan saya lupa jawaban dari pertanyaan rahasia saya. sudah beberapa kali saya coba untuk memulihkan tapi tidak bisa juga. tadakah solusi?

    439th ranked
    Sign in Sign in with Yahoo
    Signed in as (Sign out)

    We’ll send you updates on this idea

    0 comments  ·  Other  ·  Flag idea as inappropriate…  ·  Admin →
  16. 369th ranked
    Sign in Sign in with Yahoo
    Signed in as (Sign out)

    We’ll send you updates on this idea

    0 comments  ·  Other  ·  Flag idea as inappropriate…  ·  Admin →
  17. tolong permudah pelayanan reset password

    saya lupa password dan security answer saya, dan berbagai cara telah saya lakukan untuk bisa mendapatkan kembali password saya, tapi saya tidak mendapat kemudahan dari layanan reaet password & forgot security answer dari yahoo help. saya juga tidak dapat respon setelah mengisi form dari yahoo help, tolong segera ditindaklanjuti, saya sudah 12 tahun memakai yahoo dan saya harap yahoo tidak mengecewakan saya, terimakasih.

    113th ranked
    Sign in Sign in with Yahoo
    Signed in as (Sign out)

    We’ll send you updates on this idea

    0 comments  ·  Other  ·  Flag idea as inappropriate…  ·  Admin →
  18. 439th ranked
    Sign in Sign in with Yahoo
    Signed in as (Sign out)

    We’ll send you updates on this idea

    0 comments  ·  Other  ·  Flag idea as inappropriate…  ·  Admin →
  19. Lowongan Kerja PT Chevron Indonesia

    PT Chevron Indonesia
    Menerima Karyawan L/P
    Pendidikan D3,S1,S2.
    Kirim CV / Lamaran Kerja Anda
    Via email Ke> chevron.formycareer@dr.com

    369th ranked
    Sign in Sign in with Yahoo
    Signed in as (Sign out)

    We’ll send you updates on this idea

    2 comments  ·  Other  ·  Flag idea as inappropriate…  ·  Admin →
  20. 94th ranked
    Sign in Sign in with Yahoo
    Signed in as (Sign out)

    We’ll send you updates on this idea

    2 comments  ·  Other  ·  Flag idea as inappropriate…  ·  Admin →
  • Don't see your idea?

Feedback and Knowledge Base