Indonesia Homepage



The Yahoo product feedback forum now requires a valid Yahoo ID and password to participate.

You are now required to sign-in using your Yahoo email account in order to provide us with feedback and to submit votes and comments to existing ideas. If you do not have a Yahoo ID or the password to your Yahoo ID, please sign-up for a new account.

If you have a valid Yahoo ID and password, follow these steps if you would like to remove your posts, comments, votes, and/or profile from the Yahoo product feedback forum.


  1. Please For Fast Respong

    saya perlu membuka akun email alm. ayah saya karena keperluan yang sangat penting dan genting.

    saya sudah coba semua cara, tapi stuck harus bagaimana lagi. sedangkan nomor telfon yang didaftarkan pada email yahoo mungkin sudah tidak aktif kembali dan hilang.

    mohon bantuannya agar dapat akses membuka akun alm. ayah saya.
    Terima Kasih.

    455th ranked

    We're glad you're here

    Please sign in to leave feedback

    Signed in as (Sign out)

    We’ll send you updates on this idea

    0 comments  ·  Other  ·  Flag idea as inappropriate…  ·  Admin →
  2. Mohon Bantuan Login (PW valid tapi nomor HP lama sudah hilang)

    Saya memohon bantuan dari team Yahoo agar dapat mengakses lagi ID Yahoo saya (IDyahoo = ID pada email alt).
    PW = valid. Security Question 1 & 2 = ada. Capture registrasi = ada.
    Nomor HP sudah lama ganti karena hilang.
    Terima kasih.

    455th ranked

    We're glad you're here

    Please sign in to leave feedback

    Signed in as (Sign out)

    We’ll send you updates on this idea

    0 comments  ·  Other  ·  Flag idea as inappropriate…  ·  Admin →
  3. verifikasi kode dari google

    untuk verifikasi kode yang dikirim dari google ke yahoo pengiriman emailnya 1 hari baru diterima.

    455th ranked

    We're glad you're here

    Please sign in to leave feedback

    Signed in as (Sign out)

    We’ll send you updates on this idea

    0 comments  ·  Other  ·  Flag idea as inappropriate…  ·  Admin →
  4. saya sudah 10 kali ganti foto profile,,kayaknya tidak terganti..ada apa yah..jngn-jangan ini hacker,,..

    saya sudah 10 kali ganti foto profile,,kayaknya tidak terganti..ada apa yah..jngn-jangan ini hacker,,..

    455th ranked

    We're glad you're here

    Please sign in to leave feedback

    Signed in as (Sign out)

    We’ll send you updates on this idea

    0 comments  ·  Other  ·  Flag idea as inappropriate…  ·  Admin →
  5. tolong beri saya huruf awal dan akhir kata sandi dari email "ryanwijaya458@yahoo.co.id" krna tu email saya juga. Terima kasih banyak

    tolong beri saya huruf awal dan akhir kata sandi dari email "ryanwijaya458@yahoo.co.id" krna tu email saya juga. Terima kasih banyak

    455th ranked

    We're glad you're here

    Please sign in to leave feedback

    Signed in as (Sign out)

    We’ll send you updates on this idea

    0 comments  ·  Other  ·  Flag idea as inappropriate…  ·  Admin →
  6. BEWARE!!! BJCITY BECOME MIVXEL NOW THE TRIO SCAMMER RAYMOND ANG, ANDY alias NG CHOON HIANG AND KIUNSKA alias ALIM alias CRISTOPHER TAN.

    BEWARE!!! BJCITY BECOME MIVXEL NOW, THE TRIO SCAMMER RAYMOND ANG, ANDY alias NG CHOON HIANG AND KIUNSKA alias ALIM alias CRISTOPHER TAN. These fraudster now running MIVXEL in Cambodia, Thailand, Taiwan, China, Philipine and Malaysia. In indonesia they using JENNY TAN and ME TJIN alias DEWI KWOK. REPORT TO INDONESIAN POLICE ALREADY BEEN DONE BY SEVERAL MEMBER OF BJCITY WHOM NOT RECEIVED MONEY FOR ALMOST 5 MONTHS. SO BE CAREFUL TO THIS MATTER.
    BEWARE OF BJCITY AND MIVXEL, BOTH COMPANY FRAUD AND SCAM BY RAYMOND ANG, ANDY AND ******* KIUNSKA alias ALIM. BjCity indonesia already been scammed. They do not…

    455th ranked

    We're glad you're here

    Please sign in to leave feedback

    Signed in as (Sign out)

    We’ll send you updates on this idea

    0 comments  ·  Other  ·  Flag idea as inappropriate…  ·  Admin →
  7. Kenapa email saya tidak bisa dibuka

    Kenapa email saya tidak bisa dibuka saat log in. email saya indarto.prasetyo@rocketmail.com

    padahal digunakan untuk facebook bisa

    212th ranked

    We're glad you're here

    Please sign in to leave feedback

    Signed in as (Sign out)

    We’ll send you updates on this idea

    0 comments  ·  Other  ·  Flag idea as inappropriate…  ·  Admin →
  8. ym versi baru ga bisa chat payah

    gimana nhe ym yg versi terbaru saya chat sudah saya enter cmn ga ada balasan sama sekali , sebenar nya chat saya diterima ke org yg saya chat atau tidak ? kalau gini masih enak ym versi lama dibandingkan ym sekarang ga bisa chat buat apa ?

    455th ranked

    We're glad you're here

    Please sign in to leave feedback

    Signed in as (Sign out)

    We’ll send you updates on this idea

    0 comments  ·  Other  ·  Flag idea as inappropriate…  ·  Admin →
  9. Make money online - Create a solid business online http://autopostunlimitedgroups.com

    Auto SMS System The most powerful mobile marketing software in the world! http://autopostunlimitedgroups.com

    how to make $3500 per a day with Binary Option Robot 100% Automated Trading Software.. DOWNLOAD IT NOW FOR FREE http://ke90.webstarts.com

    Google ****** 3.0. has shook up affiliate marketing again! This is for anyone looking to actually earn a real income online with his unique system. http://autopostunlimitedgroups.com/googlesniper.html

    auto poster, facebook group, facebook group auto poster, facebook poster, auto post facebook, facebook group poster, schedule facebook posts, post for facebook, auto post, post to facebook, post on facebook, autopost, auto facebook, http://autopostunlimitedgroups.com/autofacebookgroups.html

    Unlimited free Paypal money on your…

    455th ranked

    We're glad you're here

    Please sign in to leave feedback

    Signed in as (Sign out)

    We’ll send you updates on this idea

    0 comments  ·  Other  ·  Flag idea as inappropriate…  ·  Admin →
  10. Maaf mau tanya, Saat mau mengirim email yg berisi file,. setelah di kirim suka hilang sendiri file nya.

    saat mau mengirim email yg berisi file,. setelah di kirim suka hilang sendiri file nya.

    455th ranked

    We're glad you're here

    Please sign in to leave feedback

    Signed in as (Sign out)

    We’ll send you updates on this idea

    0 comments  ·  Other  ·  Flag idea as inappropriate…  ·  Admin →
  11. Jumlah Email yang baru masuk dalam warna merah sering out of date. Email-email itu sudah dibuka sebelumnya.

    Jumlah Email yang baru masuk dalam warna merah sering out of date. Email-email itu sudah dibuka sebelumnya.

    455th ranked

    We're glad you're here

    Please sign in to leave feedback

    Signed in as (Sign out)

    We’ll send you updates on this idea

    0 comments  ·  Other  ·  Flag idea as inappropriate…  ·  Admin →
  12. kenapa email saya tidak bisa dibuka?

    mohon izin tanya min, kenapa email saya ayudasaputra@yahoo.co.id dengan nomor handphone 08994188833 tidak bisa dibuka? sedang saya verifikasi nomor saya tersebut juga sudah hangus, dan sekarang saya menggunakan nomor lain. bagaimana tindakan selanjutnya, min? 08812787054 terima kasih.

    455th ranked

    We're glad you're here

    Please sign in to leave feedback

    Signed in as (Sign out)

    We’ll send you updates on this idea

    0 comments  ·  Other  ·  Flag idea as inappropriate…  ·  Admin →
  13. 455th ranked

    We're glad you're here

    Please sign in to leave feedback

    Signed in as (Sign out)

    We’ll send you updates on this idea

    0 comments  ·  Other  ·  Flag idea as inappropriate…  ·  Admin →
  14. tolong kembalikan fitur lupa password ke pertanyaan rahasia!

    Mohon untuk yahoo mengembalikan fitur lupa passwordnya dalam cara pertanyaan rahasia, karena fitur nomor telfon yg kalian punya itu gagal!!!dan membuat susah users!!!nomor telfon yg saya punya sudah tdk aktif, untuk apa saya mengisi pertanyaan rahasia saat membuat yahoo kalau tdk digunakan oleh yahoo?mohon agar pertanyaan rahasia dikembalikan!!!!!!

    455th ranked

    We're glad you're here

    Please sign in to leave feedback

    Signed in as (Sign out)

    We’ll send you updates on this idea

    0 comments  ·  Other  ·  Flag idea as inappropriate…  ·  Admin →
  15. Saya mendapatkan email yang mengatakan email saya di "SUSPEND", tolong di block sendernya. From: Yahoo noreply0284@comcast.net

    Ada email yang mengaku dari Yahoo telah "SUSPEND" email saya, untuk itu saya harus update

    455th ranked

    We're glad you're here

    Please sign in to leave feedback

    Signed in as (Sign out)

    We’ll send you updates on this idea

    0 comments  ·  Other  ·  Flag idea as inappropriate…  ·  Admin →
  16. kapan ym mau di hapus bos

    katanya YM mau di hapus. kapan mau dihapusnya\

    455th ranked

    We're glad you're here

    Please sign in to leave feedback

    Signed in as (Sign out)

    We’ll send you updates on this idea

    0 comments  ·  Other  ·  Flag idea as inappropriate…  ·  Admin →
  17. yahoo makin hari makin parah

    yahoo makin hari makin parah

    yahoo makin hari makin parah aja, buka email aja loading'a setangah mati,buka yg lain lancar'' aja,internet juga udh kenceng
    saran lebih di tingkatin lagi aja deh,biar pengguna ga di bikin kesel
    thanx

    455th ranked

    We're glad you're here

    Please sign in to leave feedback

    Signed in as (Sign out)

    We’ll send you updates on this idea

    0 comments  ·  Other  ·  Flag idea as inappropriate…  ·  Admin →
  18. saya ***** balik ke versi lama., karna versi baru yahoo buruk bagi saya

    saya ***** balik ke versi lama., karna versi baru yahoo buruk bagi saya

    455th ranked

    We're glad you're here

    Please sign in to leave feedback

    Signed in as (Sign out)

    We’ll send you updates on this idea

    0 comments  ·  Other  ·  Flag idea as inappropriate…  ·  Admin →
  19. 455th ranked

    We're glad you're here

    Please sign in to leave feedback

    Signed in as (Sign out)

    We’ll send you updates on this idea

    0 comments  ·  Other  ·  Flag idea as inappropriate…  ·  Admin →
  20. 98th ranked

    We're glad you're here

    Please sign in to leave feedback

    Signed in as (Sign out)

    We’ll send you updates on this idea

    1 comment  ·  Other  ·  Flag idea as inappropriate…  ·  Admin →
  • Don't see your idea?

Indonesia Homepage

Categories

Feedback and Knowledge Base