Indonesia Homepage

The Yahoo product feedback forum now requires a valid Yahoo ID and password to participate.

You are now required to sign-in using your Yahoo email account in order to provide us with feedback and to submit votes and comments to existing ideas. If you do not have a Yahoo ID or the password to your Yahoo ID, please sign-up for a new account.

If you have a valid Yahoo ID and password, follow these steps if you would like to remove your posts, comments, votes, and/or profile from the Yahoo product feedback forum.

Hai, silakan beritahu bagaimana kami bisa meningkatkan layanan agar lebih baik.

You've used all your votes and won't be able to post a new idea, but you can still search and comment on existing ideas.

There are two ways to get more votes:

  • When an admin closes an idea you've voted on, you'll get your votes back from that idea.
  • You can remove your votes from an open idea you support.
  • To see ideas you have already voted on, select the "My feedback" filter and select "My open ideas".
(thinking…)

Enter your idea and we'll search to see if someone has already suggested it.

If a similar idea already exists, you can support and comment on it.

If it doesn't exist, you can post your idea so others can support it.

Enter your idea and we'll search to see if someone has already suggested it.

  1. 105th ranked
    Vote
    Sign in
    Signed in as (Sign out)
    You have left! (?) (thinking…)
    0 comments  ·  Flag idea as inappropriate…  ·  Admin →
  2. Alamat email berubah why?

    Alamat email yahoo berubah kenapa?

    198th ranked
    Vote
    Sign in
    Signed in as (Sign out)
    You have left! (?) (thinking…)
    0 comments  ·  Flag idea as inappropriate…  ·  Admin →
  3. Saya tidak dapat membuka email masuk

    Saya tidak dapat membuka email
    Padahal saya bisa membuka yahoo nya

    413th ranked
    Vote
    Sign in
    Signed in as (Sign out)
    You have left! (?) (thinking…)
    0 comments  ·  Flag idea as inappropriate…  ·  Admin →
  4. Menemukan mail masuk

    Pesan mail kok tidak ada

    413th ranked
    Vote
    Sign in
    Signed in as (Sign out)
    You have left! (?) (thinking…)
    0 comments  ·  Mobile  ·  Flag idea as inappropriate…  ·  Admin →
  5. Bantuan.

    Mohon bantu saya utk mengganti tanggal lahir saya,salah input menjadi 10_Mei-1991.
    Mohon di bantu.

    413th ranked
    Vote
    Sign in
    Signed in as (Sign out)
    You have left! (?) (thinking…)
    0 comments  ·  Other  ·  Flag idea as inappropriate…  ·  Admin →
  6. Inbox couldn’t load

    My inbox won't load and says "there appears to be a problem loading this message list"...
    can anyone tell me how to fix this
    or does Yahoo have a fix in the works?

    352nd ranked
    Vote
    Sign in
    Signed in as (Sign out)
    You have left! (?) (thinking…)
    2 comments  ·  Other  ·  Flag idea as inappropriate…  ·  Admin →
  7. Please help to change the password hafiz.vega@yahoo.com

    Tolong bantu untuk menganti kata sandi hafiz.vega@yahoo.com,karna nomor untuk pemulohan sudah tidak aktif dan tidak ada akun pemulihan,

    413th ranked
    Vote
    Sign in
    Signed in as (Sign out)
    You have left! (?) (thinking…)
    0 comments  ·  Other  ·  Flag idea as inappropriate…  ·  Admin →
  8. Email dan password bener. TAPI

    Email dan password saya betul tapi minta kode fersifikasi lewat nomer hp tapi nomernya terblokir apa ada yg tau solusinya? Call 085389522250

    413th ranked
    Vote
    Sign in
    Signed in as (Sign out)
    You have left! (?) (thinking…)
    0 comments  ·  Flag idea as inappropriate…  ·  Admin →
  9. ijal.jarjit@yahoo.com

    085206053197

    413th ranked
    Vote
    Sign in
    Signed in as (Sign out)
    You have left! (?) (thinking…)
    0 comments  ·  Flag idea as inappropriate…  ·  Admin →
  10. ijal.jarjit@yahoo.com

    085206053197

    413th ranked
    Vote
    Sign in
    Signed in as (Sign out)
    You have left! (?) (thinking…)
    0 comments  ·  Flag idea as inappropriate…  ·  Admin →
  11. Bagaimana cara agar pemberitahuan facebook berhenti mij. makasih banyak

    Tolong min bagaimana cara agar pemberitahuan facebook berhenti

    413th ranked
    Vote
    Sign in
    Signed in as (Sign out)
    You have left! (?) (thinking…)
    1 comment  ·  Flag idea as inappropriate…  ·  Admin →
  12. Bantuan aktivasi id yahoo yg sudah gak aktif

    Untuk peningkatan layanan, mohon bantuan yahoo utk mengaktifkan kembali id yahoo wulan_smapys@yahoo.co.id

    Sy sangat butuh untuk mengaktifkan kembali akun sosmed sy yg terhack oleh org yg tak bertanggungjawab. Mohon bantuannya 😊

    413th ranked
    Vote
    Sign in
    Signed in as (Sign out)
    You have left! (?) (thinking…)
    0 comments  ·  Flag idea as inappropriate…  ·  Admin →
  13. tolong beri petunjuk membuka kunci akun dng alamat email eryn_dhewee@yahoo.com. saya kesulitan sign in

    Tolong bantu sign in akun Eryn_dhewee@yahoo.com. saya kehilangan akses krn nomer hape yg terdaftar sudah tidak aktif dan email pemulihan yg saya cantumkan juga tidak dpt sign in akibat lupa password

    413th ranked
    Vote
    Sign in
    Signed in as (Sign out)
    You have left! (?) (thinking…)
    0 comments  ·  Ads Feedback  ·  Flag idea as inappropriate…  ·  Admin →
  14. tolong email saya fadhli.khairul0@yahoo.com dan pw sudah benar tinggal verifikasi no hp yang gak aktif lagi jadi masalah. saya ada keperluan

    Tambahkan alternatif lain. Misal pertanyaan yang dibuat diawal buat email. Itu juga dijadikan alternatif log in apabila ***** meyakinkan bahwa yang masuk itu user sebenarnya.

    198th ranked
    Vote
    Sign in
    Signed in as (Sign out)
    You have left! (?) (thinking…)
    0 comments  ·  Flag idea as inappropriate…  ·  Admin →
  15. saya lupa masukan jenis kelamin pria gmn cara masuk kan lagi

    saya lupa masukan jenis kelamin pria gmn cara

    413th ranked
    Vote
    Sign in
    Signed in as (Sign out)
    You have left! (?) (thinking…)
    0 comments  ·  Flag idea as inappropriate…  ·  Admin →
  16. Mohon bantuanya min "inbox dan kirim email kagak bisa"

    Min mohon bantuanya ,dah hampir 2 minggu enga bisa baca dan kirim email min ...sdah ikutin intruksi dri yahoo ...kagak bsa jga min.

    Nih yg muncul klau buka mail min .....

    Kami mengalami beberapa masalah teknis...
    Maaf, Yahoo Mail tidak dapat dimuat karena ada kesalahan sementara. Anda dapat mencoba lagi segera setelah ini, atau kunjungi halaman Bantuan kami untuk mengetahui cara memecahkan masalah ini.
    Kesalahan sementara: 14
    Kunjungi Bantuan untuk melihat petunjuk pemecahan masalah.

    Skali lgi mnta tolong min untuk bantuanya ...karna email ni sdah lama d pkai jdi sdah bnyak yg tau min ....
    alamat yahoo = rendy_mio@rocketmail.com

    413th ranked
    Vote
    Sign in
    Signed in as (Sign out)
    You have left! (?) (thinking…)
    0 comments  ·  Mobile  ·  Flag idea as inappropriate…  ·  Admin →
  17. Lupa password dan layanan bantuan ga terlalu berguna

    Saya lupa password email dj_lee28@yahoo.com ,pertanyaan pemulihan sudah saya jawaban dg benar tp tetap tidak membantu,saat ke bantuan yahoo,tidak sama sekali membantu,bolak balik putar2 disana aj langkah2nya,mohon bantuannya..

    413th ranked
    Vote
    Sign in
    Signed in as (Sign out)
    You have left! (?) (thinking…)
    1 comment  ·  Flag idea as inappropriate…  ·  Admin →
  18. Gimana aja yang penting jujur

    Yahoo the best lah

    413th ranked
    Vote
    Sign in
    Signed in as (Sign out)
    You have left! (?) (thinking…)
    0 comments  ·  Flag idea as inappropriate…  ·  Admin →
  19. Bagaimana Cara Untuk Menjadi Kontributor Berita Di Yahoo Indonesia

    Halo Yahoo Indonesia, saya ***** bertanya langkah dan persyaratan seperti apa saja yang harus dipenuhi untuk menjadi salah satu kontributor berita di Yahoo Indonesia, terimakasih :).

    413th ranked
    Vote
    Sign in
    Signed in as (Sign out)
    You have left! (?) (thinking…)
    1 comment  ·  Editorial Feedback  ·  Flag idea as inappropriate…  ·  Admin →
  20. Bagaimana cara mengubah yahoo.co.id menjadi yahoo.com

    Kenapa bisa emaik saya yahoo.com berubah yahoo.co.id tidak bisa terbuka lagi akun saya tolong bantuannya

    413th ranked
    Vote
    Sign in
    Signed in as (Sign out)
    You have left! (?) (thinking…)
    0 comments  ·  Flag idea as inappropriate…  ·  Admin →
  • Don't see your idea?

Indonesia Homepage

Feedback and Knowledge Base