Indonesia Homepage



The Yahoo product feedback forum now requires a valid Yahoo ID and password to participate.

You are now required to sign-in using your Yahoo email account in order to provide us with feedback and to submit votes and comments to existing ideas. If you do not have a Yahoo ID or the password to your Yahoo ID, please sign-up for a new account.

If you have a valid Yahoo ID and password, follow these steps if you would like to remove your posts, comments, votes, and/or profile from the Yahoo product feedback forum.


  1. tanks

    tanks

    209th ranked
    Sign in Sign in with Yahoo
    Signed in as (Sign out)

    We’ll send you updates on this idea

    1 comment  ·  Ads Feedback  ·  Flag idea as inappropriate…  ·  Admin →
  2. artikel

    mengapa akhir-akhir ini yahoo lebih sering menampilkan artikel yang berbau kriminal dan sara. saran saya untuk artikel yang berbau sara jangan terlalu di ekspose di halaman depan karena sangat mengganggu pembaca atau setidaknya dikurangi mempost artikel seperti itu. terimakasih

    209th ranked
    Sign in Sign in with Yahoo
    Signed in as (Sign out)

    We’ll send you updates on this idea

    0 comments  ·  Other  ·  Flag idea as inappropriate…  ·  Admin →
  3. Berita dengan tema kejahatan ******

    Hallo Yahoo! Indonesia Team, saya berharap team mengurangi berita di Yahoo yang bertemakan kejahatan ****** dan sejenisnya. Tema yang diharapkan lebih informatif dan futuristik.

    440th ranked
    Sign in Sign in with Yahoo
    Signed in as (Sign out)

    We’ll send you updates on this idea

    0 comments  ·  Ads Feedback  ·  Flag idea as inappropriate…  ·  Admin →
  4. 115th ranked
    Sign in Sign in with Yahoo
    Signed in as (Sign out)

    We’ll send you updates on this idea

    0 comments  ·  Flag idea as inappropriate…  ·  Admin →
  5. Lebi Menyukai Wajah Lama... dan lebih Elegan

    Lebi Menyukai Wajah Lama... dan lebih Elegan

    94th ranked
    Sign in Sign in with Yahoo
    Signed in as (Sign out)

    We’ll send you updates on this idea

    0 comments  ·  Flag idea as inappropriate…  ·  Admin →
  6. kenapa ya makin kesini yahoo makin berat, lelet ga kaya duli ringan kalo kaya gini terus males gunakan

    kenapa ya makin kesini yahoo makin berat, lelet tidak kaya dulu ringan kalo kaya gini terus males gunakan yahoo

    440th ranked
    Sign in Sign in with Yahoo
    Signed in as (Sign out)

    We’ll send you updates on this idea

    0 comments  ·  Ads Feedback  ·  Flag idea as inappropriate…  ·  Admin →
  7. lupa sandi

    Neni_malani@yahoo.com.. email saya tidak bisa dibuka karna lupa kata sandi tolong kasih solusinya

    440th ranked
    Sign in Sign in with Yahoo
    Signed in as (Sign out)

    We’ll send you updates on this idea

    0 comments  ·  Flag idea as inappropriate…  ·  Admin →
  8. 440th ranked
    Sign in Sign in with Yahoo
    Signed in as (Sign out)

    We’ll send you updates on this idea

    0 comments  ·  Other  ·  Flag idea as inappropriate…  ·  Admin →
  9. Travel Diindramayu jawa barat

    Dear yahoo.com

    Saya sangat berkesan sekali dengan tampilan yahoo yang sekarang,saya pun setiap masuk kantor pagi selalu mengintip yahoo dahulu baru memulai kerja
    Sebagai Website terbesar diindonesia, saya sangat mengagumkan yahoo dalam hal mengambil berita berita yang baik untuk dibaca.sehingga para pembacanya merasa nyaman dengan kata kata yang mudah dipahami.
    Dengan tulisan ini,saya bermaksud ***** mengutarakan tempat wisata diindonesia yang belum terexpose sama sekali,bahkan sepi peminat
    seperti halnya Pulau Biawak yang ada diindramayu,alangkah indahnya pulau tersebut, sepupunya pulau komodo ini sangat memanjakan mata para traveller sehingga para traveller terasa terhipnotis dengan keadaannya.info lebih lanjut search aja yah
    semoga pulau biawak…

    440th ranked
    Sign in Sign in with Yahoo
    Signed in as (Sign out)

    We’ll send you updates on this idea

    0 comments  ·  Local News  ·  Flag idea as inappropriate…  ·  Admin →
  10. 209th ranked
    Sign in Sign in with Yahoo
    Signed in as (Sign out)

    We’ll send you updates on this idea

    0 comments  ·  Mobile  ·  Flag idea as inappropriate…  ·  Admin →
  11. yahoo favorite

    saya tidak bisa edit yahoo favorite di tampilan yahoo awal. mohon perhatikan feature dari tampilan lama

    440th ranked
    Sign in Sign in with Yahoo
    Signed in as (Sign out)

    We’ll send you updates on this idea

    0 comments  ·  Feature Suggestion  ·  Flag idea as inappropriate…  ·  Admin →
  12. 440th ranked
    Sign in Sign in with Yahoo
    Signed in as (Sign out)

    We’ll send you updates on this idea

    0 comments  ·  Flag idea as inappropriate…  ·  Admin →
  13. budibaik50@yahoo.com

    Sungguh menarik sekali dengan adanya tampilan wajah barunya dan benar-benar berkesan sekali melihatnya . Sukses selalu buat Yahoo ! Indonesia

    61st ranked
    Sign in Sign in with Yahoo
    Signed in as (Sign out)

    We’ll send you updates on this idea

    0 comments  ·  Mobile  ·  Flag idea as inappropriate…  ·  Admin →
  14. sering banget sih ngebahas keluarga ahmad dhani dan mulan bikin bosan

    sering banget sih ngebahas keluarga ahmad dhani dan mulan bikin bosan

    115th ranked
    Sign in Sign in with Yahoo
    Signed in as (Sign out)

    We’ll send you updates on this idea

    0 comments  ·  Flag idea as inappropriate…  ·  Admin →
  15. its over ten years now since ive been using yahoo as my primary email, and i feel satisfied, very satisfied. the only problem is i need to r

    its over ten years now since ive been using yahoo as my primary email addres, and i feel satisfied, very satisfied. the only problem is i need to reset my password over and over and over again each time i log in to my account. its not yahoo fault, its all mine. i have a very bad memory. i just tought its gonna be awesome and not annoying if people can choose whatever password they want to use.

    440th ranked
    Sign in Sign in with Yahoo
    Signed in as (Sign out)

    We’ll send you updates on this idea

    0 comments  ·  Flag idea as inappropriate…  ·  Admin →
  16. berita yg muncul diyahoo itu tidak teratur, harusnya sort by date and time. now ada berita terbaru tapi urutannya ada di bawah

    berita yg muncul diyahoo itu tidak teratur, harusnya sort by date and time. now ada berita terbaru tapi urutannya ada di bawah

    440th ranked
    Sign in Sign in with Yahoo
    Signed in as (Sign out)

    We’ll send you updates on this idea

    0 comments  ·  Local News  ·  Flag idea as inappropriate…  ·  Admin →
  17. 440th ranked
    Sign in Sign in with Yahoo
    Signed in as (Sign out)

    We’ll send you updates on this idea

    0 comments  ·  Other  ·  Flag idea as inappropriate…  ·  Admin →
  18. Yahoo baru tidak lebih baik

    Tampilan baru canggih tapi untuk internet lemot seperti di Indonesia jadi tambah berat bukanya, jadi tambah malas bacanya.
    Juga seperti email Yahoo baru yang sering error.
    Selamat tinggal Yahoo.....

    115th ranked
    Sign in Sign in with Yahoo
    Signed in as (Sign out)

    We’ll send you updates on this idea

    0 comments  ·  Feature Suggestion  ·  Flag idea as inappropriate…  ·  Admin →
  19. fasilitas attachment di email tidak ada

    Dlm 2 hari ini fasilitas attachment di email tidak ada. mohon diperhatikan

    440th ranked
    Sign in Sign in with Yahoo
    Signed in as (Sign out)

    We’ll send you updates on this idea

    0 comments  ·  Other  ·  Flag idea as inappropriate…  ·  Admin →
  20. KK gmn cara benahin imail lama ,soalx lupa Trus kok da pertanyaan aku juga lp Kalo direset bis andak?

    KK gmn cara benahin imail lama ,soalx lupa Trus kok da pertanyaan aku juga lp Kalo direset bis andak?

    440th ranked
    Sign in Sign in with Yahoo
    Signed in as (Sign out)

    We’ll send you updates on this idea

    0 comments  ·  Flag idea as inappropriate…  ·  Admin →
  • Don't see your idea?

Feedback and Knowledge Base