Rudy DB

My feedback

 1. 1133rd ranked
  Sign in Sign in with Yahoo
  Signed in as (Sign out)

  We’ll send you updates on this idea

  7 comments  ·  US Groups » Defects or Bugs  ·  Flag idea as inappropriate…  ·  Admin →
  Rudy DB commented  · 

  YAHOO, WHY DO YOU HAVE IDIOT PAGES LIKE THIS, WHAT A WASTE OR PAGE ON THE INTERNET, IF YOU HAVE NOT EVEN A SOLLUTION

  Rudy DB commented  · 

  JEF VERHEYEN JACQUES... ACHTERBAKSE KLOOTHOMMEL PEDOFIEL... WAT ZIT EEN ZEIKERD ZOAL U VERDOMME AAN MIJN INSTELLINGEN TE KLOOIEN VUNZIGE ZIEKELIJKE LOSER ****** DUMBARSE *************. ZIT ZO’N ACHTERBAKSE DEBIEL NIET DAG DAGELIJKS TOT IN MIJN EIGEN HUIS ME TE BESPIEDEN, OM VERVOLGENS OP FLICKR DAG DAGELIJKS MET GEHACKTE ACCOUNTS EN PROFIELS VAN DERDE OP DE PROPPEN TE LOMEN OM ME DAG DAGELIJKS TE KOMEN BELEDIGEN MET UW BELACHELIJKE ****** EN SISSIE ******* PROFIELTJES. DAN ZIT DE LOSER DAG DAGELIJKS OP MIJN COMMUNICATIE IN TE BREKEN DE LOSER. ZELFS MIJN MMS EN SMS BERICHTEN OMLEIDEN OM VAN MIJN BERICHTEN IETS ANDERS TE MAKEN OF OM ZE ZELFS NIET DOOR TE VERSTUREN. EN ALS HET DAT NIET IS DAN ZIT ZO’N ACHTELIJKE MOTTIGAARD MET ZIJN IDIOTE FATHEAD WEL OP MIJN PAGINA’S EN IN MIJN GROEPEN IN TE BREKEN OM DAAR WAT TE GAAN LIGGEN KLUNGELEN MET MIJN INSTELLINGEN HE ACHTERBAKSE ******** ZIEKELIJK GESTOORDE PEDOFIEL.

  Rudy DB commented  · 

  HA HA HA ... OFCOOURS AND INDEED that i get MONANSWER here.

  For always the same reason that ALWAYS THE SAME DUMB **** like to STEAL ALL MY INFORMATION. THE SPY DUMB that have MOTHING BETTERS to do than SPYING ALL DAY LONG on my communication,STEAL MY PICTURES AND ANUSE IT FOR HIS SELF, THAT ARES IS SO LAGGY AND SP A CHEAP **** THAT THIS ARSEHOLL SEND ME EACH DAY HIS FAVORIT *** AND KECH **** TO ME.

  DUMB **** LIKE TO BLOCK EVERY DAY MY ACCOUNT.
  DUMB ATSE LIKE TO SPY ON ME IN MY OWN HOUSE.
  DUMB **** IS SO CHEAP THAT HE CAN DO ALWAYS THE SAME ... FEAK PROFILES, AND CHEATING ALL DAY.
  DUMB **** SPYING ALL DAY ON MY PHONE COMMUNICATION.
  DUMB **** LIKE TO MESS AROUND WITH MY BANK ACCOUNT.
  DUMB **** IS A HUDGE FAVORIT FROM *** AMD KECH ********, THAT THE ******* LIKE TO SEND ME ALL DAY HIS **** TO ME.

  AND THIEEF ... WHERE IS ALL MY MONEY THAT YOU HAVE STOLEN FROM ME WITH ALL THOSE YEARS THAT YOU CHEAT AND LIE AGAINST ME.

  Rudy DB commented  · 

  Ja die PEDOFIEL heeft dan ook niet anders te doen. Dag dagelijks GEAK PROFIELTJES AANMAKEN en HACKEN van derde eenmaal je deze OPLICHTER zijn ZEIK LEUGENACHTIGEBPROFIELTJES TOEVOEGD, KAN DE PEDO LEKKER GEIL AAN INSTELLINGEN KLUNGELEN OP UW COMMUNICATIE. TOT U ZELFS ALS EEN ****** U IN UW HUISKAMER IN HET OOG HOUDEN...LIEFSTE WAT ZO’N OPLICHTER FRAIDEUR DOET...

  Rudy DB commented  · 

  Do you like to mess with me, with YOUR OCCURED ERRORS AND YOUR DAILY FEAK PROFILES

  Rudy DB commented  · 

  IK WORD STEEDS DOOR TWEE DEZELFDE ZEIKERDS BELAZERD, GETROLLD, DAG DAGELIJKS BELEDIGD. DOOR ZIEKELIJK GESTOORDE ZEIKERD DIE ME TO DAG DAGELIJKS TOT IN MIJN HUIS ZELFS BIJ ELKE STAP DIE IK DOE BESPIONEERD. ZEIKERDS DIE HET TROUWENS MET NAME ECHTER ZO INTRESSANT VOELEN OM VOORTDUREND AL MIJN COMMUNICATIE VOORTDUREND ILLIGAAL AF TE LUISTEREN. ER GAAT BIJ DEZE OPLICHTERS GEEN DAG VOORBIJ DAT ZE ME NIET LASTIG VALLEN. ZITTEN ZE NIET TE KLOOIEN OP MIJN INSTELLINGEN VAN GSM, DAN ZITTEN ZE WEL TE KLOOIEN OP INSTELLINGEN VAN MIJN PAGINA’S ... NET HETZELFDE DAT ZE OP MIJN GROEPEN DIE IK HEB ELKE DAG OPNIEUW ME KOMEN BELAZEREN. MEESTAL MET FEAK PROFIELEN DIE VAN DERDE AFKOMSTIG ZIJN. DE FOTO’S DIE IK ECHTER OP MIJN PAGINA’S HEB KOMEN ZE PIKKEN OM HET ACHTER MIJN RUG ILLIGAAL AAN DE MAN TE BRENGEN... REDENEN GENOEG DAT DEZE GEORGANISEERDE ZEIKERDS ME VOORTDUREND AAN DE HAND VAN ALLERLEI LINKE MANIEREN ME DAG DAGELIJKS ONDERDRUKKEN EN ME STEEDS OPNIEUW HET ZWIJGEN TRACHTEN OP TE LEGGEN. NET HETZELFDE DAT ZE OP AL MIJN PAGINA’S TE DAG DAGELIJKS ZICHZELF AANBIEDEN MET PROFIELEN DIE MEESTAL VAN DERDE AFKOMSTIG ZIJN. NET HETZELFDE DAN MET DEZE EN ‘’GENAAMDE’’ (OCCURRED ERROR). OOK WAT ZE NU VOORTDUREND ME GELAPT HEBBEN OP AL MIJN GOOGLE ACCOUNTS. MET DEZE SLAGEN ZE ER ELKE MAAL,OPNIEUW IN OM AL MIJN ACCOUNTS TESAMEN MET HUN VRIENDJES, OM MIJN ACCOUNTS VOORTDUREND TE GAAN BLOKKEREN. DAT IK ER ECHTER GENOODZAAKT AL BEN GEWEEST ER ZO ELF AAN TE MAKEN. OP DEZE MANIER HEB IK ECHTER OOK TWEE VAN MIJN FACEBOOK ACCOUNTS KWIJTGERAAKT ... OOK AL,STOND VEEL IN PRIVE INGESTELD. ALSTOCH SLAAGDE DEZE GEORGANISEERDE KLOOTZAKKEN ER STEEDS OPNIEUW IN MIJN ACCOUNTS PLAT TE LEGGEN. NET HETZELFDE DAT ZE ELKE MAAL,OPNIEUW ERIN SLAGEN OM NU WEERAL EN TEVENS MET MIJN BLOGGER APP TE LIGGEN KLOOIEN. BIJ ELKE FOTO DIE IK ERIN PLAATS, ZIJN ZE DAAR OM STEEDS OPNIEUW MIJN FOTO’S TE HAAN BLOKKEREN...

  HIER ZIJN HUN NAMEN

  JEF VERHEYEN JACQUES = PEDOFIEL
  NATHALIE WILMS
  PATRICK ... EX UITBATER VAN CAFE PARKPOORT.
  BENNY EEN GEKENDE DIEF DIE WOONACHTIG WAS IN DE JOSHEP II STRAAT TE 3000 LEUVEN

  Rudy DB commented  · 

  Support looks like **** here!
  Only questions with this (Occurred error)...

  BUT NO SOLUTION OR A NOT EVEN ONE REALY GOOD ANSWER TO MY QUESTION.

  WELL THANKS.

  KEEP YOU SUPPORT UP TO DATE GOD DAMMIT.

  Than you NOT have NOT TO NEED SO MANY USELESS PAGES.

  THANKS FRIENDLY
  🤮®️🤮

  Rudy DB shared this idea  · 
 2. 2417th ranked
  Sign in Sign in with Yahoo
  Signed in as (Sign out)

  We’ll send you updates on this idea

  1 comment  ·  US Groups » Groups management  ·  Flag idea as inappropriate…  ·  Admin →
  Rudy DB shared this idea  · 
 3. 2417th ranked
  Sign in Sign in with Yahoo
  Signed in as (Sign out)

  We’ll send you updates on this idea

  0 comments  ·  US Groups » Support Issues  ·  Flag idea as inappropriate…  ·  Admin →
  Rudy DB shared this idea  · 

Feedback and Knowledge Base