Sa imi lasati versiunea veche. Asta vreau.
Nu schimbati voi, doar pentru ca asa vreti voi. Sunt capete patrate si in IT.
-
Ghencea Ionut
comentat
-
Rodica Ghimbasan
comentat
versiunea noua ne lasa un spatiu ff mic pt vizionarea mailurilor si mai ale a atasamentelor. . chiar si pt. a redirectiona un mail la prieteni, folosind lista spaytiul de jos ramane mic si trebuie sa tastam de zeci de ori pt a putea folosi lista de contacte , lista ce ne permite sa tansmitem redirectionarile si economie de timp.Mie personal mi-a placut varianta veche cre permitea o vizualizare mai buna si o redirectionare mai raplda. Acum nu stiu ce se doreste a se face cu " ofertele' si altele pt, ca desi a solicitat, caa si la skyp, limba romana se vorbeste doar in engleza si nu intelegem intotdeauna. Va multumesc R Ghimbasan
-
ELENA MARTES
comentat
-
Anonim
comentat
lasati-mi versiunea veche
-
ROCA CONSTANTIN
comentat
sunt conservator si vreau ce-i vechi !
-
[Deleted User]
comentat
sa lasati versiunea veche,va rog fff mult
merge foarte greu versiunea noua -
Nicolae Rugea
comentat
- de ce nu permiteti revenirea la versiunea veche? railor!
-
Cornel Viorel
comentat
imi place vechea obtiune,ce nai tot schimbati doar sa va aflati in treaba altora,nu veniti sa ma stergeti si in dos dupa ce imi fac nevoile la wc?
-
Echim Cornel
comentat
Nu schimbati voi, doar pentru ca asa vreti voi -
anghel badea
comentat
vreau sa-mi lasatti versiunea veche
-
Alina Nina
comentat
VREAU SA MI LASATI VERSIUNEA VECHE,MULTUMESC
-
constantin chiriac
comentat
SUNT ÎMPĂCAT CU VERSIUNEA VECHE,MULTUMESC.
-
resurse comercialiomar
comentat
Va rog sa-mi lasati versiunea veche .
-
Stefan Alexandrina
comentat
va rog sa-mi lasati versiunea veche
-
Corina Baltatescu
comentat
buna ziua! va rog f mult sa nu mai schimbati versiunea veche, eu am f multumita cu acea versiune, multumesc mult .O zi buna!
-
IOANA GOGONCEA
comentat
vreau optiune veche
-
Anonim
comentat
Mi-aţi modificat mailul fără să fiu de acord sau să vă solicit asta !! E UN ABUZ !! Oferiţi "opţiunea" de a trece la varianta nouă şi cînd vedeţi că nu se doreşte, modificaţi fără acordul titularului de cont !! Nu se face bine cu de-a sila !! Dacă e OPŢIUNE, LĂSAŢI-NE SĂ OPTĂM !!! Nu ne băgaţi pe gît tot ce vreţi voi !! V-aţi molipsit de la PSD ??
-
Anonim
comentat
Vreau versiunea mea veche ! Nu mai "îmbunătăţiţi" de dragul de a schimba ceva, doar că vă irită tot ce e mai vechi de cîţiva ani ! De ce orice îmbunătăţire înseamnă a strica ceva ce mergea bine ? Aţi făcut praf YMessengerul clasic, ca să băgaţi o variantă stilizată şi aiurea. Nu mai îmbunătăţiţi ! Nu mai modificaţi ceva ce merge ! Faceţi doar mai rău ! Din gîndire "out of the box" ajungeţi la "way-out! !!
-
Corina Craciun
comentat
e-mailurile ciite nu le pot redeschide !