New Mail (RO)
Acest forum este pentru tine de a face sugestii de produs și de a oferi feedback grijuliu despre New Mail. Întotdeauna încercăm să îmbunătățim produsele noastre și putem folosi cele mai populare comentarii pentru a face o schimbare pozitivă! Dacă sunteți de acord cu o idee care este postată, vă rugăm să votați cu privire la această idee și să re-postați aceeași idee.
Spuneți-ne cum putem îmbunătăți experiența * Yahoo New Mail *. Cu cât răspunsul dvs. este mai specific, cu atât mai util pentru noi. Deși nu putem răspunde la fiecare sugestie, revizuim regulat și le luăm foarte serios.
72 rezultate găsite
-
E de neacceptat sa modificati limba de afisare fara opriune din partea utilizatorului. Va rugam, reveniti la EN/optiuni. Vom semnala OPC.
E de neacceptat sa modificati limba de afisare fara opriune din partea utilizatorului. Va rugam, si suntem deja multi, reveniti la EN/cu optiuni. Cine doreste opteaza pentru Ro. Vom semnala OPC si Cosiliul de combatere a Discriminarii daca nu se remediaza.
-
Language
De ce ati modificat limba fara o notificare in prealabil? Nici macar nu exista optiunea in setari de a schimba in engleza.
-
settings that I didn't ask for
You changed my user language from English to Romanian, I didn't ask for it, you didn't ask me if that was what I wanted, now it's become very hard to navigate because the terminology is weird, I cannot find the setting to change it back and I don't have time for it. Using yahoo mail has become extremely uncomfortable just because you thought you know better than me.
-
Sa imi lasati versiunea veche. Asta vreau.
Sa imi lasati versiunea veche. Asta vreau.
Nu schimbati voi, doar pentru ca asa vreti voi. Sunt capete patrate si in IT. -
doresc să revin la interfața clasică mail
doresc interfața clasic ,dar cea veche
-
momentan este ok
asds
-
revenirea la interfața clasic
eu solicit revenirea la interfața clasic și mi se refuză fără motiv
-
Lasati ad-block sa lucreze, stiu ca nu puteti renunta la reclame dar eu n-am nevoie de ele! Altfel imi inchid contul de Yahoo
Nu ma obligati sa vad reclame, lasati ABP sa lucreze altfel renunt la Yahoo
-
-
Fara reclama.
puteti imbunatati, curatind totul de reclame care devin stresante prin numarul lor si frecventa aparitiei.
-
vreau sa primesc mesajele mai repede
vreau sa primesc mesajele mai repede
-
-
-
-
primesc mesaje pe care nu le vreau.
doresc sa blochez acele adrese care nu i-mi sunt de folos
-
Limba
Hello,
I have been a user of Yahoo for many years, and I have always wanted to have the user interface in English. I do not understand why you changed the language, without providing the possibility of selection from multiple languages. I know that, addressed to Romanian consumers, you have the obligation to offer your services in Romanian. However, most of us are used to (and want) the English version, at least as option.
I would suggest for you to allow us to continue using the ENglish version, if we so want.
Thank you
Buna ziua,
Folosesc Yahoo de multi…
-
E OK!
E OK!
-
Lasati ad-block sa lucreze, stiu ca nu puteti renunta la reclame dar eu n-am nevoie de ele! Altfel imi inchid contul de Yahoo
Nu ma obligati sa vad reclame, lasati ABP sa lucreze altfel renunt la Yahoo
-
Renunțați la reclame, prieteni
Sau măcar nu îmi mai spuneți să dezactivez AdBlocker pentru că asta nu se va întâmpla în viața asta. :)
-
Nu doresc sa fiu deranjat de absolut nici o reclama,,Va rog sa le blocati.
Nu dorescsa fiu deranjat de absolut nici o reclama.
- Nu vedeți sugestia dvs?