E de neacceptat sa modificati limba de afisare fara opriune din partea utilizatorului. Va rugam, reveniti la EN/optiuni. Vom semnala OPC.
E de neacceptat sa modificati limba de afisare fara opriune din partea utilizatorului. Va rugam, si suntem deja multi, reveniti la EN/cu optiuni. Cine doreste opteaza pentru Ro. Vom semnala OPC si Cosiliul de combatere a Discriminarii daca nu se remediaza.
-
B Bela
comentat
Sunteti niste adunaturi cu idei proaste! Care este motivul de va bateti joc de noi? Ce v-am facut noi ca voi sa va bateti joc in halul acesta?
Ce este asa de complicat sa lasati limba pe care noi am selectat si nu sa IMPUNETI limba romana? Va excita stiind ca traducerile voastre sunt incorecte, necoerente, incomplete sau pe jumatate tradusa iar noi cei care suntem obijnuiti cu expresiile engleze stam si ne gandim ore intregi daca este sau nu "comanda" care o cautam!
Daca noi am setat ENG atunci lasati-o naibi asa ! -
Radu Cristea
comentat
Imi apare limba germana, eu locuiesc in ROMANIA. Nu am parasit niciodata tara. Romana sau engleza.
-
Toothless
comentat
Vreau inapoi limba engleza!!!
-
Rodica Scafes
comentat
Vreau inapoi setarile in engleza! De acord cu comentariile de aici! Sunt de-a dreptul socata de schimbare! Am studii de anglistica si folosesc setarile in engleza dintotdeauna!
-
Angela Popescu
comentat
De ce schimbați limba setată de utilizator?
-
Balazs Imre
comentat
I want English back.
-
Octavian Thor Pleter
comentat
There is a major gap between the mother tongue and the jargon we are using with our computer inteface. Although Romanian is my mother tongue, I am completely lost with your app translated overnight in Romanian. Please, get back to the language preference I made in my account which is US English.
-
Sorin Haiduc
comentat
SUBSCRIU! Nu e acceptabil sa aleg limba engleza ca si limba de afisare si sa ma trezesc ca e schimbata in limba romna, cand eu NU DORESC ACEST LUCRU!!!
-
Monica MM
comentat
REVENITI LA OPTIUNEA LIMBII ENGLEZE !!! ESTE DE-A DREPTUL ABUZIV SA NU LASATI ALEGEREA LIMBII UTILIZATORILOR! MAI RAMANE SA LANSATI SABLOANE PENTRU MESAJELE PE CARE DORIM SA LE TRANSMITEM! ...SAU ESTE O INCERCARE DE INTIMIDARE, DE CONTROL, DE CENZURA???? RAREORI AM FOST MAI REVOLTATA, ESTE O INCALCARE A PUTINEI LIBERTATI PE CARE, APARENT, O MAI AVEAM!
PS: am folosit majuscule in mod deliberat !