New Mail (RO)
Acest forum este pentru tine de a face sugestii de produs și de a oferi feedback grijuliu despre New Mail. Întotdeauna încercăm să îmbunătățim produsele noastre și putem folosi cele mai populare comentarii pentru a face o schimbare pozitivă! Dacă sunteți de acord cu o idee care este postată, vă rugăm să votați cu privire la această idee și să re-postați aceeași idee.
Spuneți-ne cum putem îmbunătăți experiența * Yahoo New Mail *. Cu cât răspunsul dvs. este mai specific, cu atât mai util pentru noi. Deși nu putem răspunde la fiecare sugestie, revizuim regulat și le luăm foarte serios.
76 rezultate găsite
-
PE ACEST CALCULATOR A INCETAT SA MAI FUNCTIONEZE??????
PE ACEST CALCULATOR A INCETAT SA MAI FUNCTIONEZE??????
63rd clasat pe locul -
Jenant
Mai mereu se blocheaza nu se afiseaza mailurile mai vechi de 1 saptamana.Nu e problema de system de operare fiindca totul este original windows 10, antivirus .Zilele trecute ati vrut sa-mi blocati mailul nu inteleg de ce. Daca nu se remedieaza voi fi nevoit sa renunt la Yahoo Mail.
240th clasat pe locul -
Am incercat sa atasez mai multe documente
Am incercat sa atasez mai multe poze, insa mi
a fost aruncata o eroare de genul nu poate fi salvat ca schita si nu am reusit sa fac nimic nici a2-a oara nici a3-a, nu cred ca mesajul avea legatura cu schita deoarece a fost salvat in schite, dar mailul nu a mai fost trimis.Tot incerc sa trimit mai multe poze dar nu reusesc de cateva ore, e un mail foarte important, am reusit sa trimit cu gmail, sper sa fix-ati aceasta problema. am mail-uri la dumneavoastra de foarte multi ani...si nu as dori sa renunt113th clasat pe locul -
25th clasat pe locul
-
Nu pot transmite scrisori.
Nu se transmit scrisorile. Nu pot atasa documente!
113th clasat pe locul -
Cand scriu un e-mail nou su cand raspund la unul existent imi apar intre 6-10 schite (catre cel caruia doresc sa-i scriu)
Cand scriu un e-mail nou su cand raspund la unul existent imi apar intre 6-10 schite (catre cel caruia doresc sa-i scriu)
240th clasat pe locul -
versiunea noua ca si cea veche, contine Bug-ur
Din pacate administrarea contului, in mod special documentele si fotografiile este defectuasa. Utilizatorul nu are posibilitatea de a selecta mai multe fotografii/documente, pentru a le putea sterge. Ideal ar fi, daca atasamantul unul mail ar putea fi sters, dar continutul (partea scrisa) a email-ului sa ramana. Deocamdata, apar erori dupa ce am sters mai multe emai-ului in care erau atasata fotografii de care nu mai aveam nevoie.
171st clasat pe locul -
vreau versiunea veche
please
25th clasat pe locul -
171st clasat pe locul
-
de cele mai multe ori email-urile venite se vad in ceata. Sper sa imi remediati problema
de cele mai multe ori email-urile venite se vad in ceata. Sper sa imi remediati problema
240th clasat pe locul -
83rd clasat pe locul
-
Îngrozitor serviciu de mail
Funcționează îngrozitor.
83rd clasat pe locul -
nu mergeee sa descarc
nu merge descarcarea
47th clasat pe locul -
Am 215 mailuri si nu mi le afiseaza!
Va rog sa revizuiti Yahoo mail deoarece am 215 mailuri , nu sunt afisate doar daca cer sa mi le afiseze in ordine cronologica inversa Cel mai vechi primul . mai pot afisa doar cele marcate cu stea . dar in ordinea primiri cel mai nou primul nu imi afiseaza nimic numai un anunt stupid si enervant .NIMIC DE VAZUT AICI si apare o pictograma stupida de cutie postala .
171st clasat pe locul -
How can I raise a ticket to support on this?
How can I reach support if a functionality is not working? Everything guides me to paid support!
Every time when I try to reset my password I get an "Unexpected Error" after I enter the code I received through SMS or whatsapp.370th clasat pe locul -
Facilitatile oferite de folderul "fotografii" nefunctionale
Daca te afli in folderul "fotografii" si doresti deschiderea-apelarea unui email care contine o anume fotografie, tot sistemul yahoo intra in "coma" cautand; nu mai raspunde la nici o comanda.
370th clasat pe locul
- Nu vedeți sugestia dvs?