New Mail (RO)
Acest forum este pentru tine de a face sugestii de produs și de a oferi feedback grijuliu despre New Mail. Întotdeauna încercăm să îmbunătățim produsele noastre și putem folosi cele mai populare comentarii pentru a face o schimbare pozitivă! Dacă sunteți de acord cu o idee care este postată, vă rugăm să votați cu privire la această idee și să re-postați aceeași idee.
Spuneți-ne cum putem îmbunătăți experiența * Yahoo New Mail *. Cu cât răspunsul dvs. este mai specific, cu atât mai util pentru noi. Deși nu putem răspunde la fiecare sugestie, revizuim regulat și le luăm foarte serios.
62 rezultate găsite
-
As always better is the enemy of good!I WANT MY ENGLISH SETTINGS BACK!
As always better is the enemy of good!I WANT MY ENGLISH SETTINGS BACK!
39th clasat pe locul -
how to change language within the mail? Seems it's different now and can't be changed!
how to change language within the mail? Seems it's different now and can't be changed!
39th clasat pe locul -
De ce ati modificat limba de afisare? Nu aveti dreptul sa-mi modificati fara acordul meu.
Pentru acest gest din partea yahoo, osa inchid cutia postala de pe yahoo si o sa recomand acest lucru pentru toata lumea cu care intru in contact.
39th clasat pe locul -
English language
How do i switch yahoo mail to english? It has been changed to my native language, romanian and i can't use it like this.
171st clasat pe locul -
63rd clasat pe locul
-
Horrible in Romanian. I will discontinue to use it unless I have the option to switch back to English.
Switch back to English language.
113th clasat pe locul -
Nu a fost schimbat numele utilizatorului desi am cerut asta
Am solicitat schimbarea numelui utilizatorului din Marius Crucianu cu Marcu Traian. Cu toate acestea mailurile de pe adresa centrulculturalcornetu@yahoo.com apar ca fiind trimise de către Marius Crucianu. Va rog să rezolvați problema. Menâionez ca in contul de mail la informații personale apare numele meu Marcu Traian.
240th clasat pe locul -
I cannot use it in RO. Provide a setting to switch to ENG. If not solved in days, after more than 20 yrs of yahoo, I will switch to gmail.
posibility to set ENG as preffered language, not Romanian
171st clasat pe locul -
Just give an answer
I am also revolted because you changed the language. Yahoo! you really do not pay any attention on our request?
171st clasat pe locul -
email-ri nedorite
Propun ca blocarea adreselor de emai-luri sa nu fie limitata la 1000, ca in prezent. Eu am blocat 1000 de adrese numai de la inceputul anului. Acest numar ar trebui sa fie mult mai mare sau, eventual, modificabil din setari.
171st clasat pe locul -
25th clasat pe locul
-
Schimbare limba casuta email
Buna ziua. As dori sa schimb tot continutul casutei de email din limba romana in limba engleza. Acest lucru nu este posibil de ce?
Introduceti aceasta obtiune.39th clasat pe locul -
FONTS BIGGER
Please , make FONTS BIGGER !!!! MERCI !!!!
370th clasat pe locul -
Vreau sa raman la versiunea veche a paginii asa cum m-am obisnuit nu mai schimbati aspectul dupa cum va taie capul fara sa intrebati...
Vreau sa revin la versiunea veche...nu mai schimbati aspectul dupa cum vataie capul si fara sa intrebati...
63rd clasat pe locul -
Sunteti nesimtiti! Jegosilor! Nu raspundeti si nu faceti nimic! Gunoaielor!!!
Sunteti nesimtiti! Jegosilor! Nu raspundeti si nu faceti nimic! Gunoaielor!!!
63rd clasat pe locul -
Va rog
Vreau sa imi ramana yahoo in Linba romana cum pot sa rezolv va rog sa ma ajutati si sa imi schinbati linba , din engleza in ramana va multumesc cu respect . Folosec de multi ani yahoo dar imi uitasem parola si am revenit .
240th clasat pe locul -
Noua versiune , un GUNOI!!!
Ori reveniti la versiunea veche, ori imi sterg contul!
171st clasat pe locul -
113th clasat pe locul
-
Email sters
Fostul meu email d.folea@yahoo.ro a fost sters si nu pot sa ma conectez la el.As dori sa il primesc inapoi cu toate mail-urile
113th clasat pe locul -
doresc să revin la interfața clasică mail
SETAREA INTERFAȚĂ CLASIC
113th clasat pe locul
- Nu vedeți sugestia dvs?