New Mail (RO)
Acest forum este pentru tine de a face sugestii de produs și de a oferi feedback grijuliu despre New Mail. Întotdeauna încercăm să îmbunătățim produsele noastre și putem folosi cele mai populare comentarii pentru a face o schimbare pozitivă! Dacă sunteți de acord cu o idee care este postată, vă rugăm să votați cu privire la această idee și să re-postați aceeași idee.
Spuneți-ne cum putem îmbunătăți experiența * Yahoo New Mail *. Cu cât răspunsul dvs. este mai specific, cu atât mai util pentru noi. Deși nu putem răspunde la fiecare sugestie, revizuim regulat și le luăm foarte serios.
62 rezultate găsite
-
mai bn spuneti cum recuperez contul de maill nu mai am acces la nr de telefon mi lau furat
mai bn spuneti cum recuperez contul de maill nu mai am acces la nr de telefon mi lau furat
113th clasat pe locul -
doresc să revin la interfața clasică mail
doresc interfața clasic ,dar cea veche
83rd clasat pe locul -
Problema securitate
Doresc sa imi folosesc numarul de telefon pe trei adrese de yahoo insa imi spune ca acesta este folosit deja pe prea multe conturi, am vrut sa fac un mic update in securitate dupa ceva timp si mi-a dat aceasta eroare, ceea ce nu este deloc ok, eu am nevoie de numarul de telefon pentru o siguranta mai mare a conturilor.
47th clasat pe locul -
apar numai mesajele de azi. de cateva zile.
sa apara si mesajele din zilele anteroare nu numai
cele de "azi"113th clasat pe locul -
De ce nu se poate schimba limba?
Am cautat peste tot si nu gasesc nici o setare unde sa pot alege limba engleza.
63rd clasat pe locul -
Vreau sa existe optiunea de schimbare a limbii
Nu inteleg de ce tocmai Yhaoo nu accepta schimbarea limbii interfetei.
Mi se pare o imensa prostie sa nu existe aceasta optiune.
Nu este normal.
As putea trece la Gmail fericit fiinda acolo nu vad reclame, si am mai multa libertate in ceea ce priveste setarile fata de Yahoo. Insa din pacate nu o fac deoarece majoritatea site-urilor vechi nu accepta conturi de gmail.
Sunt profund dezamagit si mi se pare o prostie lipsa acestei setari.
Plus ca am stat minute in sir sa caut o optiune de schimbare a limbii, adica este o mare bataie de joc.83rd clasat pe locul -
Nu mai schimbati preferintele fara sa intrebati. Adio, Y!
Multumesc, Yahoo, ca dupa 20 de ani mi-ai dat un motiv bun sa ma mut pe gmail! mi-ai schimbat setarile de limba, fara sa-ti cer! PA!
113th clasat pe locul -
language
Let me change the default language. Your translation for my language is bad. The sentences rarely make sense and translations have been made in a word for word basis instead of a context basis and everything is just cringey to read.
83rd clasat pe locul -
cum pot trece mail din ro in com
am o problema grava am un email facut pe yahoo.com dar cand trebuie sa primesc mesaje este setat pe yahoo.ro si nu pot primi mesaje de la facebook pentru a reseta parola. sper sa ma ajutati
113th clasat pe locul -
Limbaj
De ce nu se poate schimba limbajul?????
113th clasat pe locul -
yahoo is frustrating me more and more
I want instant messaging back in the mail window, I want to control my contacts and to remove unwanted ones. It's just frustrating to use it now. I still can't swallow the "new" messenger. I was using it in the mail window to avoid it, and now you force me to use it in a window ? No thanks.
63rd clasat pe locul -
This is so bullshit. Why move instant messeging in a separate window ? Yahoo is getting worse by the day. Thanks for nothing.
This is so bullshit. Why move instant messeging in a separate window ? Yahoo is getting worse by the day. Thanks for nothing. :( :( :(
83rd clasat pe locul -
171st clasat pe locul
-
Totul se misca bine, mai putun ca lipseste butonul de sincronizare
butonul se sincronizarre lipseste, este primordial la un client de email
240th clasat pe locul -
Folosesc Opera ca si browser principal si unic, deci adaptati-va va rog dupa cerintele mele.
Opera este unicul browser pe care il folosesc , deci va rog sa luati in considerare cerinta mea.Multumesc.
83rd clasat pe locul -
Dezactivare cont
DEZACTIVARE CONT
Doresc sa-mi dezactivez contul. Nu am gasit setarile...?! Unde trebuie sa caut sau cum trebuie sa procedez....?! Este imperios necesar de stiut dar si de efectuat...171st clasat pe locul -
Va rog ajutati-ma
Hello, I recently reset my phone from the factory, and on my phone I had an email account with "Account key" and now when I want to go through the email, I can not just say no. If I enter the email on my browser I have to be asked and I can not get it because I do not have it in the phone by email. The phone number I have on the old email I can not find anymore. Please help me I need my old email account I have a lot of important things on it. Thank…
240th clasat pe locul -
adaugare cont (adresa) yahoo
Explicati-mi cum pot adauga o noua casuta de e-mail yahoo, pentru a le putea citi pe toate?
171st clasat pe locul -
La versiunea precedenta aveam un buton de blocare adrese de mail-uri nedorite, printr-un click faceam chestia asta
La versiunea precedenta aveam un buton de blocare adrese de mail-uri nedorite, printr-un click faceam chestia asta, acum trebuie sa copiez adresa respectiva si sa o "arunc" in alt folder...
83rd clasat pe locul -
113th clasat pe locul
- Nu vedeți sugestia dvs?