New Mail (RO)
Acest forum este pentru tine de a face sugestii de produs și de a oferi feedback grijuliu despre New Mail. Întotdeauna încercăm să îmbunătățim produsele noastre și putem folosi cele mai populare comentarii pentru a face o schimbare pozitivă! Dacă sunteți de acord cu o idee care este postată, vă rugăm să votați cu privire la această idee și să re-postați aceeași idee.
Spuneți-ne cum putem îmbunătăți experiența * Yahoo New Mail *. Cu cât răspunsul dvs. este mai specific, cu atât mai util pentru noi. Deși nu putem răspunde la fiecare sugestie, revizuim regulat și le luăm foarte serios.
92 rezultate găsite
-
E o porcarie noua interfata!
E o porcarie ce ati facut! Cum revin la yahoo-ul vechi?
240th clasat pe locul -
as dori sa pot folosi vechea versiune
240th clasat pe locul -
240th clasat pe locul -
RECLAMA
DE 3 SAPTAMANI AM O RECLAMA CHROME CARE SE SCIMBA MEREU DESI PLATEC MAIL PLUS DE 2 ANI. V-AM SCRIS DE ZECI DE ORI DAR NU PRIMESC RASPUNS CUM SA SCAP DE EA.
240th clasat pe locul -
hacked
someone has been trying to hack my yahoo account for more than 7 days. 2 of my friends have already been hacked. both of them had authenticator as an additional login method. please block any access to my address from any other country if it is not Romania.
240th clasat pe locul -
tiktok
de ce nu primesc mesaje de la tiktok?
171st clasat pe locul -
Nu ma mai deconectati niciodata fara sa-mi cereti voie!
Nu ma mai deconectati niciodata fara sa-mi cereti voie!
370th clasat pe locul -
nu functioneaza
bună ziua...nu primesc pe aceasta adresa coduri de verificare cameră supraveghere...de ce oare?
240th clasat pe locul -
NU FUNCTIONEAZA
NU PRIMESC NOTIFICARI DE CONECTARE LA IMOU
240th clasat pe locul -
240th clasat pe locul
-
REMEDIAZA ACEASTA EROARE GRAVA
EVERY TIME I CONNECT TO YAHOO MAIL THROUGH THE ADDON INSTALLED IN CHROME, THE LANGUAGE CHANGES FROM ROMANIAN TO GERMAN AND MY IP CHANGES, BECAUSE I CAN'T CONNECT TO SUPERBET, RECEIVING THE MESSAGE THAT I AM OUTSIDE THE TERRITORY OF ROMANIA. I REINSTALLED IT AND IT STILL DOES THE SAME. WHY?
240th clasat pe locul -
conectare mail pe telefon
Nu ma pot conecta la contul de yahoo de pe telefon. Ce trebuie sa fac?
171st clasat pe locul -
NU MA POT CONECTA PE TELEFON
Nu ma pot conecta la contul de yahoo de pe telefon. Ce trebuie sa fac?
171st clasat pe locul -
opriti reclamele pe telefonu mobil
opriti reclamele depe mobil si laptop
83rd clasat pe locul -
rapiditate mai mare
Sunt foarte mulțumită de serviciile Yahoo
240th clasat pe locul -
STOP THE "WAIT ONE HOUR" THING
I need to wait ONE HOUR to log in every single time I enter my password wrong? If this thing continues, I will give up using yahoo.
113th clasat pe locul -
VA ROG REZOLVATI CU PREVIZUALIZAREA
VA ROG REZOLVATI CU PREVIZUALIZREA MAIULURILOR E FOARTE NECESARA
113th clasat pe locul -
hello! i have problems downloading some photos. I need to recover them. Plese help. Thank you!
hello! i have problems downloading some photos. I need to recover them. Plese help. Thank you!
171st clasat pe locul -
Spam
Puneti filtre mai eficiente pentru mesajele marcate ca fiind spam, care sa fie eliminate de sistem inainte de a ajunge in folderul de mesaje spam. Primesc cateva sute de emailuri; e o nebunie.
113th clasat pe locul -
You stupid fucking idiots ....turn back my inbox to english!
You stupid fucking idiots ....turn back my inbox to english!
240th clasat pe locul
- Nu vedeți sugestia dvs?