New Mail (RO)
Acest forum este pentru tine de a face sugestii de produs și de a oferi feedback grijuliu despre New Mail. Întotdeauna încercăm să îmbunătățim produsele noastre și putem folosi cele mai populare comentarii pentru a face o schimbare pozitivă! Dacă sunteți de acord cu o idee care este postată, vă rugăm să votați cu privire la această idee și să re-postați aceeași idee.
Spuneți-ne cum putem îmbunătăți experiența * Yahoo New Mail *. Cu cât răspunsul dvs. este mai specific, cu atât mai util pentru noi. Deși nu putem răspunde la fiecare sugestie, revizuim regulat și le luăm foarte serios.
384 rezultate găsite
-
NU FUNCTIONEAZA
NU PRIMESC NOTIFICARI DE CONECTARE LA IMOU
240th clasat pe locul -
240th clasat pe locul
-
ok
ok
240th clasat pe locul -
REMEDIAZA ACEASTA EROARE GRAVA
EVERY TIME I CONNECT TO YAHOO MAIL THROUGH THE ADDON INSTALLED IN CHROME, THE LANGUAGE CHANGES FROM ROMANIAN TO GERMAN AND MY IP CHANGES, BECAUSE I CAN'T CONNECT TO SUPERBET, RECEIVING THE MESSAGE THAT I AM OUTSIDE THE TERRITORY OF ROMANIA. I REINSTALLED IT AND IT STILL DOES THE SAME. WHY?
240th clasat pe locul -
Când trimit email, în lista de mailuri primite de la destinatar, în locul numelui sau adresei de email apare doar: „Yahoo”. Ce pot face?
Când trimit email, în lista de mailuri primite de la destinatar, în locul numelui sau adresei de email apare doar: „Yahoo”. Ce pot face?
240th clasat pe locul -
Nu primesc e-mail.Reciclare si setari de securitate.
Nu primesc e-mail de la gameforge din cate am inteles e-mailul a fost reciclat dar in egala masura eu am acces la el cu datele mele vechi prin intermediul google accont. Din cauza setarilor de securitatea si schimbarea desa a parolei ceruta obligatoriu de yahoo am uitat toate parolele pe care le foloseam asa ca e-mailurile mele au ajuns sa fie reciclate. Va rog sa incetati cu aceste shimbari bruste a parolei si sa nu imi mai reciclatii e-mailu pana cand eu nu sunt decedat!
240th clasat pe locul -
conectare mail pe telefon
Nu ma pot conecta la contul de yahoo de pe telefon. Ce trebuie sa fac?
171st clasat pe locul -
Desi sterg mesajele de e-mail, acestea reapar in inbox
Nu inteleg de ce daca sterg o serie de mesaje primite, acestea reapar dupa cateva zile. Luam exemplu mesajele primite de la olx. De fiecare data le sterg pe toate insa dupa ce le sterg, incep sa reapara in inbox.
le-am sters azi iar saptamana viitoare vor aparea mesaje de la olx din anul 2018-2019....240th clasat pe locul -
NU MA POT CONECTA PE TELEFON
Nu ma pot conecta la contul de yahoo de pe telefon. Ce trebuie sa fac?
171st clasat pe locul -
opriti reclamele pe telefonu mobil
opriti reclamele depe mobil si laptop
83rd clasat pe locul -
Vreau yahoo clasic !!!
VREAU YAHOO CLASIC !!!
240th clasat pe locul -
RECLAME
Prea multe reclame vulgare si ofensatoare !
83rd clasat pe locul -
albume foto
Introduceti va rog functia de trimitere albume foto pe email.
240th clasat pe locul -
mailuri neprimite
trebuia sa primiesc de hidrolectrica dou mailuri cu linkuri iar de la anofam un mail toto cu link, acestea nu se regasec in mailuuri primte s-au in spam. cu toate ca timp de peste un an am primit mailuri cu linkuri de la hidroelctrica
171st clasat pe locul -
rapiditate mai mare
Sunt foarte mulțumită de serviciile Yahoo
240th clasat pe locul -
Groaznic
Lipsiti total de profesionalism, sunteti din ce in ce mai jalnici
171st clasat pe locul -
113th clasat pe locul
-
STOP THE "WAIT ONE HOUR" THING
I need to wait ONE HOUR to log in every single time I enter my password wrong? If this thing continues, I will give up using yahoo.
113th clasat pe locul -
VA ROG REZOLVATI CU PREVIZUALIZAREA
VA ROG REZOLVATI CU PREVIZUALIZREA MAIULURILOR E FOARTE NECESARA
113th clasat pe locul -
Yahoo Mail WEB Preview Attachment doesnt work seems to have problem. can this be fixed ??? pleaseeee
Yahoo Mail WEB Preview Attachment (PDF, Picture, or any kind of attachment) doesn't work seems to have problem. can this be fixed ??? please fix it, its so inconvenient not to be able to see the attachment to email that you prepare to send, is sent or received... its say : "for the moment we encounter problems in preview for this file. Download the file...." please fix this
113th clasat pe locul
- Nu vedeți sugestia dvs?