New Mail (RO)
Acest forum este pentru tine de a face sugestii de produs și de a oferi feedback grijuliu despre New Mail. Întotdeauna încercăm să îmbunătățim produsele noastre și putem folosi cele mai populare comentarii pentru a face o schimbare pozitivă! Dacă sunteți de acord cu o idee care este postată, vă rugăm să votați cu privire la această idee și să re-postați aceeași idee.
Spuneți-ne cum putem îmbunătăți experiența * Yahoo New Mail *. Cu cât răspunsul dvs. este mai specific, cu atât mai util pentru noi. Deși nu putem răspunde la fiecare sugestie, revizuim regulat și le luăm foarte serios.
13 rezultate găsite
-
Lasati ad-block sa lucreze, stiu ca nu puteti renunta la reclame dar eu n-am nevoie de ele! Altfel imi inchid contul de Yahoo
Nu ma obligati sa vad reclame, lasati ABP sa lucreze altfel renunt la Yahoo
-
vreau sa primesc mesajele mai repede
vreau sa primesc mesajele mai repede
-
primesc mesaje pe care nu le vreau.
doresc sa blochez acele adrese care nu i-mi sunt de folos
-
Lasati ad-block sa lucreze, stiu ca nu puteti renunta la reclame dar eu n-am nevoie de ele! Altfel imi inchid contul de Yahoo
Nu ma obligati sa vad reclame, lasati ABP sa lucreze altfel renunt la Yahoo
-
Renunțați la reclame, prieteni
Sau măcar nu îmi mai spuneți să dezactivez AdBlocker pentru că asta nu se va întâmpla în viața asta. :)
-
Il puteti imbunatati aducand inapoi varianta veche.toate se amesteca acum.La fel ati facut si cu yahoo messenger,l-ati stricat de tot.
Il puteti imbunatati aducand inapoi varianta veche.toate se amesteca acum.La fel ati facut si cu yahoo messenger,l-ati stricat de tot.
-
o versiune ok. imi place interfata grafica
o versiune ok. imi place interfata grafica
-
Este foarte buna , viteza de descarcare este buna
Este foarte buna , viteza de descarcare este mare
-
-
ajung greu mailurile..nu toate..dar unele..numai nu apar.. :) ceva nu e in regula.
ajung greu mailurile..nu toate..dar unele..numai nu apar.. :) ceva nu e in regula.
-
-
-
- Nu vedeți sugestia dvs?