New Mail (RO)
Acest forum este pentru tine de a face sugestii de produs și de a oferi feedback grijuliu despre New Mail. Întotdeauna încercăm să îmbunătățim produsele noastre și putem folosi cele mai populare comentarii pentru a face o schimbare pozitivă! Dacă sunteți de acord cu o idee care este postată, vă rugăm să votați cu privire la această idee și să re-postați aceeași idee.
Spuneți-ne cum putem îmbunătăți experiența * Yahoo New Mail *. Cu cât răspunsul dvs. este mai specific, cu atât mai util pentru noi. Deși nu putem răspunde la fiecare sugestie, revizuim regulat și le luăm foarte serios.
384 rezultate găsite
-
nu se poate scoate la imprimanta ,mail nu functioneaza.
nu scoate la imprimanta,este o eroare,practic nu mai functioneaza.
240th clasat pe locul -
Yahoo premium ca sa am ecranul complet?
Sunteti incredibili cu reclamele voastre si cu ad-blockul care ma salveaza de mizeriile voastre. ce e asta cu 14 lei/ luna ca sa am ecran complet? in ce lume traiti? ati aruncat macar un ochi la ceilalti provideri? dezamagitor
34th clasat pe locul -
Rezolvati erorile de trimitere email (delay si trimitere atasamente de pe mobil\tableta)
De mult ma gandesc sa renunt la yahoo, dar inca astept imbunatatiri
83rd clasat pe locul -
Mie imi place Yahoo! De multe ori se pierde si se încide! Sunt anuntat ca nu poate fi reconectat si sa am rabdare.Astept profesionistii!
Mie imi place Yahoo! De multe ori se pierde si se încide! Sunt anuntat ca nu poate fi reconectat si sa am rabdare.Astept profesionistii!
63rd clasat pe locul -
De ce nu se poate schimba limba?
Am cautat peste tot si nu gasesc nici o setare unde sa pot alege limba engleza.
63rd clasat pe locul -
Eroare la descărcarea mai multor fişiere din ataşament. (pachet)
Am primit într-un e-mail mai multe fişiere în ataşament. Nu le pot decărca sub formă de pachet. (toate o dată) Să găsiţi o rezolvare la această problemă.
113th clasat pe locul -
Vreau sa existe optiunea de schimbare a limbii
Nu inteleg de ce tocmai Yhaoo nu accepta schimbarea limbii interfetei.
Mi se pare o imensa prostie sa nu existe aceasta optiune.
Nu este normal.
As putea trece la Gmail fericit fiinda acolo nu vad reclame, si am mai multa libertate in ceea ce priveste setarile fata de Yahoo. Insa din pacate nu o fac deoarece majoritatea site-urilor vechi nu accepta conturi de gmail.
Sunt profund dezamagit si mi se pare o prostie lipsa acestei setari.
Plus ca am stat minute in sir sa caut o optiune de schimbare a limbii, adica este o mare bataie de joc.83rd clasat pe locul -
yahoo premium?
When google is keeping upgrading its email platform for free, yahoo adds pop-ups to upgrade for money. This is really dissapoining for me, a yahoo user vor over 10 years.
Just tell me, what can yahoo bring in an upgrade to worth 14 lei/month?
Maybe I should give more attention to my google account....63rd clasat pe locul -
Nu mai schimbati preferintele fara sa intrebati. Adio, Y!
Multumesc, Yahoo, ca dupa 20 de ani mi-ai dat un motiv bun sa ma mut pe gmail! mi-ai schimbat setarile de limba, fara sa-ti cer! PA!
113th clasat pe locul -
MIAU DISPARUT FISIERELE CARE LE AVEAM SALVATE .NU ESTE NORMAL
FISIERELE DIN FOLDERELE SALVATE NU MAI SUNT AU DISPARUT ,,,??
83rd clasat pe locul -
The Preview Box
Hello!
Can you please make an option to make the Preview Box(right, next to e-mail list) stay always docked? It has the button to show it or dock it, but it doesn't help at all, if it doesn't remember how I set it.
And it takes a lot of viewing space and some e-mail options.
Please make it stay always docked!Thank you!
240th clasat pe locul -
Primesc mesajele noi direct în caseta „coș de gunoi” !!!
Primesc mesajele noi direct în caseta „coș de gunoi” !!!
240th clasat pe locul -
Aplicatia mobile
In aplicatia mobile, dupa ce sterg un email, revin din nou in inbox si nu la mesajul urmator. De pe laptop merge, dar de pe mobil se pare ca a disparut aceasta optiune. Se poate reveni la ea sau cum o pot activa din nou si pe mobil? Multumesc
240th clasat pe locul -
I kept my Yahoo mail account, hoping that I will not advertise; if you force me to accept advertising,in two weeks I will delete my mail ac
Until now, I kept my mail account because she did not advertise; if you force me to see advertising, in two weeks I will delete my mail account and I will recommend to my friends to do like me.
113th clasat pe locul -
ESTE DE CACAT. CUM PUTETI? CEA VECHE INAPOI!!!!
ESTE DE CACAT. CUM PUTETI? CEA VECHE INAPOI!!!!
19th clasat pe locul -
language
Let me change the default language. Your translation for my language is bad. The sentences rarely make sense and translations have been made in a word for word basis instead of a context basis and everything is just cringey to read.
83rd clasat pe locul -
pe bune!? este oribil, nici nu stiu daca am atasat acel atasament sau nu este incredibil din ce in ce mai rau serios.
deci, se incarca extrem de greu aproape de un minut si nu numi, atasamentele nu stiu daca sunt sau nu, din ce in ce mai rau serios.
9th clasat pe locul -
unde contactez echipa de asistenta?
unde contactez echipa de asistenta?
113th clasat pe locul -
Mă disperați cu codurile de verificare la fiecare conectare. Mai bine ați îmbunătăți securitate .
Mă disperați cu codurile de verificare la fiecare conectare. Mai bine ați îmbunătăți securitate .
1st clasat pe locul -
cum pot trece mail din ro in com
am o problema grava am un email facut pe yahoo.com dar cand trebuie sa primesc mesaje este setat pe yahoo.ro si nu pot primi mesaje de la facebook pentru a reseta parola. sper sa ma ajutati
113th clasat pe locul
- Nu vedeți sugestia dvs?