New Mail (RO)
Acest forum este pentru tine de a face sugestii de produs și de a oferi feedback grijuliu despre New Mail. Întotdeauna încercăm să îmbunătățim produsele noastre și putem folosi cele mai populare comentarii pentru a face o schimbare pozitivă! Dacă sunteți de acord cu o idee care este postată, vă rugăm să votați cu privire la această idee și să re-postați aceeași idee.
Spuneți-ne cum putem îmbunătăți experiența * Yahoo New Mail *. Cu cât răspunsul dvs. este mai specific, cu atât mai util pentru noi. Deși nu putem răspunde la fiecare sugestie, revizuim regulat și le luăm foarte serios.
384 rezultate găsite
-
Ce inseamna includerea pe lista alba?
Ce inseamna includerea pe lista alba?
5th clasat pe locul -
sa ramana asa cu este
sa ramana asa cu este
240th clasat pe locul -
Va rog ajutati-ma
Hello, I recently reset my phone from the factory, and on my phone I had an email account with "Account key" and now when I want to go through the email, I can not just say no. If I enter the email on my browser I have to be asked and I can not get it because I do not have it in the phone by email. The phone number I have on the old email I can not find anymore. Please help me I need my old email account I have a lot of important things on it. Thank…
240th clasat pe locul -
Am un telefon cu Windows 8.1 si nu pot folosi Yahoo pe aplicatia lui ! Daca nu se poate face nimic,in sensul asta,asi dori un raspuns !
Asi dori sa stiu daca mai pot folosi contul Yahoo pe Windows 8.1 in aplicatia lui fara actualizari,ca nu mai are suport,sau renuntam la Yahoo in favoarea telefonului !O zi buna !
240th clasat pe locul -
Nu pot trimite e-mail-uri, nici reply, nimic! Ce e de făcut?!
Nu pot trimite e-mail-uri, nici reply, nimic! Ce e de făcut?!
240th clasat pe locul -
Yahoo este cel mai tare !! Este mai bun ca Gmail !!!
Yahoo este cel mai tare !
240th clasat pe locul -
mutare de pe .ro pe .com
am pus pe un cont de gmail la recuperare yahoo.com si defapt adresa mea este .ro si nu am cum sa imi recuperez adresa gmail cum pot face?
113th clasat pe locul -
9th clasat pe locul
-
Nu functioneaza!
Hello!
Please do something about downloading documents from mail. Not working!
Thank you!240th clasat pe locul -
Ce rost are un serviciu "oferit" gratuit cu reclame?Deducem ca nu e sigur deloc!
Ce rost are un serviciu "oferit" gratuit, cu reclame?Deducem ca nu e sigur deloc!Angajati profesionisti si imbunatatiti imaginea Yahoo! In situatia actuala, care este una deplorabila, puteti sa trimiteti un mesaj in spatiu in ideea ca poate alte civilizatii vor fi in stare sa va ajute, din moment ce voi sunteti incapabili.
240th clasat pe locul -
Facebook
Notificari
240th clasat pe locul -
240th clasat pe locul
-
adaugare cont (adresa) yahoo
Explicati-mi cum pot adauga o noua casuta de e-mail yahoo, pentru a le putea citi pe toate?
171st clasat pe locul -
Revenire la interfața clasică Mail
Revenire la interfața clasică Mail
Se pare că totuși există varianta de revenire la interfața clasica a lui Yahoo Mail, dacă dați click pe Setări. Jos de tot apare scris ”Revenire la interfața clasică Mail”. Succes!83rd clasat pe locul -
Update-urile voastre nu fac decat sa strice putinul pe care il aveati bun.
Trebuia sa ramaneti la vechea varianta. Si ce e asta cu "daca vrei ecran complet trebuie sa platesti" ??? ce nu e in regula cu voi?
171st clasat pe locul -
Imi arata ca e-mailul s-a trimis insa cel la care am trimis nu a primit nimic. Se intampla foarte des aceasta problema.
Imi arata ca e-mailul s-a trimis insa cel la care am trimis nu a primit nimic. Se intampla foarte des aceasta problema.
47th clasat pe locul -
La versiunea precedenta aveam un buton de blocare adrese de mail-uri nedorite, printr-un click faceam chestia asta
La versiunea precedenta aveam un buton de blocare adrese de mail-uri nedorite, printr-un click faceam chestia asta, acum trebuie sa copiez adresa respectiva si sa o "arunc" in alt folder...
83rd clasat pe locul -
nu se vede, nu se deschide bine, prost, vreau vechiul yahoo! altfel ma retrag!
nu se vede, nu se deschide bine, prost, vreau vechiul yahoo! altfel ma retrag!
171st clasat pe locul -
240th clasat pe locul
-
Mai multe combinatii de teme si culori
Culori mai diverse : simple,buline,imprimeuri,iarba,padure,etc
113th clasat pe locul
- Nu vedeți sugestia dvs?