New Mail (RO)
Acest forum este pentru tine de a face sugestii de produs și de a oferi feedback grijuliu despre New Mail. Întotdeauna încercăm să îmbunătățim produsele noastre și putem folosi cele mai populare comentarii pentru a face o schimbare pozitivă! Dacă sunteți de acord cu o idee care este postată, vă rugăm să votați cu privire la această idee și să re-postați aceeași idee.
Spuneți-ne cum putem îmbunătăți experiența * Yahoo New Mail *. Cu cât răspunsul dvs. este mai specific, cu atât mai util pentru noi. Deși nu putem răspunde la fiecare sugestie, revizuim regulat și le luăm foarte serios.
384 rezultate găsite
-
Nu pot transmite scrisori.
Nu se transmit scrisorile. Nu pot atasa documente!
113th clasat pe locul -
113th clasat pe locul
-
fa-l sa mearga! dot.
fa-l sa mearga! dot.
113th clasat pe locul -
Cum se poate ca nici acum inca sa nu existe posibilitatea de a programa trimiterea unui email la o data ulterioara??
Cum se poate ca nici acum inca sa nu existe posibilitatea de a programa trimiterea unui email la o data ulterioara??
Cred ca Yahoo e singurul client de mail care nu ofera aceasta optiune.
Rusions240th clasat pe locul -
25th clasat pe locul
-
ok
ok
34th clasat pe locul -
Ruleaza extrem de greu are o reactie extrem de mica si cu foarte multe blocaje.
Trebuie sa aiba o functionalitate normala fara blocaje. Incarcare greoaie si reactii tarzii la comenzi. Ca aspect este ok dar rularea cu intarzieri si blocaje este un dezavantaj enorm.
25th clasat pe locul -
fain
super faina noua versiune, nu mai este lag si este totul compact.
83rd clasat pe locul -
E ok aşa , mie imi place .
Lăsa`ţi aşa e foarte ok .
63rd clasat pe locul -
113th clasat pe locul
-
un căcat. Precum tot ceea ce implementați în ultima vreme. Rușine: mesengerul la-ți futut! acum futeți și emailul
un căcat. Precum tot ceea ce implementați în ultima vreme. Rușine: mesengerul la-ți futut! acum futeți și emailul
19th clasat pe locul -
Nu am vazut optiunea de a descarca deodata mai multe fisiere
Cand sunt mai multe fisiere atasate nu pot sa le descarc pe toate deodata pt ca nu am gasit optiunea de a le descarca deodata pe toate
14th clasat pe locul -
După primele teste, pare un plăcut progres !
Se mai poate lucra la temele de culoare,size pentru cazul mai multor adrese. Aș vrea să știu cum pot bloca sincronizarea address-book cu alte dispozitive.
19th clasat pe locul -
Cel mai urat schin
Ai 19 adrese de email, sa fie 200 teme
47th clasat pe locul -
25th clasat pe locul
-
sunteti buni
sunteti buni
39th clasat pe locul -
Nu foarte incantata de noua versiune
Atasamentele au foarte des dificultati la descarcare
83rd clasat pe locul -
Sugestie
Buna ziua. Am rugamintea sa includeti la setari de e-mail optiunea de a putea bloca siteurile care trimit spam. In circa 2 - 3 zile se ajunge la 400 spamuri. Acele siteuri nu au nici posibilitatea de dezabonare. Momentan datorita acestei probleme folosesc alt cont de e-mail de la alt furnizor. Va multumesc anticipat
63rd clasat pe locul -
nu vad ce ati imbunatatit. e aceasi Marie cu alta palarie.
nu vad ce ati imbunatatit. e aceasi Marie cu alta palarie.
47th clasat pe locul -
...
vreau versiunea veche, cu aceasta nu pot descarca fisierele din email.
63rd clasat pe locul
- Nu vedeți sugestia dvs?