New Mail (RO)
Acest forum este pentru tine de a face sugestii de produs și de a oferi feedback grijuliu despre New Mail. Întotdeauna încercăm să îmbunătățim produsele noastre și putem folosi cele mai populare comentarii pentru a face o schimbare pozitivă! Dacă sunteți de acord cu o idee care este postată, vă rugăm să votați cu privire la această idee și să re-postați aceeași idee.
Spuneți-ne cum putem îmbunătăți experiența * Yahoo New Mail *. Cu cât răspunsul dvs. este mai specific, cu atât mai util pentru noi. Deși nu putem răspunde la fiecare sugestie, revizuim regulat și le luăm foarte serios.
384 rezultate găsite
-
Cand scriu un e-mail nou su cand raspund la unul existent imi apar intre 6-10 schite (catre cel caruia doresc sa-i scriu)
Cand scriu un e-mail nou su cand raspund la unul existent imi apar intre 6-10 schite (catre cel caruia doresc sa-i scriu)
240th clasat pe locul -
171st clasat pe locul
-
e ok ...fata de cea veche...merge mai usor...
e ok ...fata de cea veche...merge mai usor...doar trebuie marita capacitatea de a trimite poze cuiva...
113th clasat pe locul -
De ce sa schimbi ceva -care merge bine- daca nu ai niciun beneficiu?
De ce schimbi ceva -care merge bine- daca nu ai niciun beneficiu?
83rd clasat pe locul -
83rd clasat pe locul
-
E mult mai OK :)
Mult mai eficient decat vechea versiune, nu mai are nici reclame. Si ideea de a comuta intre conturi rapid este un plus. E OK!!
83rd clasat pe locul -
171st clasat pe locul
-
83rd clasat pe locul
-
nu stiu
nu stiu
113th clasat pe locul -
83rd clasat pe locul
-
63rd clasat pe locul
-
versiunea noua nu are optiunea de a crea noi fisiere de stocare email.
versiunea noua nu are optiunea de a crea noi fisiere de stocare email.
171st clasat pe locul -
versiunea noua ca si cea veche, contine Bug-ur
Din pacate administrarea contului, in mod special documentele si fotografiile este defectuasa. Utilizatorul nu are posibilitatea de a selecta mai multe fotografii/documente, pentru a le putea sterge. Ideal ar fi, daca atasamantul unul mail ar putea fi sters, dar continutul (partea scrisa) a email-ului sa ramana. Deocamdata, apar erori dupa ce am sters mai multe emai-ului in care erau atasata fotografii de care nu mai aveam nevoie.
171st clasat pe locul -
How do I revert back to the old interface ? The new one is horrible
How do I revert back to the old interface ? The new one is horrible
113th clasat pe locul -
113th clasat pe locul
-
171st clasat pe locul
-
vreau versiunea veche
please
25th clasat pe locul -
240th clasat pe locul
-
240th clasat pe locul
-
Performanta dezamagitor de scazuta
Foarte multe erori la stergere de Fotografii.
240th clasat pe locul
- Nu vedeți sugestia dvs?