New Mail (RO)
Acest forum este pentru tine de a face sugestii de produs și de a oferi feedback grijuliu despre New Mail. Întotdeauna încercăm să îmbunătățim produsele noastre și putem folosi cele mai populare comentarii pentru a face o schimbare pozitivă! Dacă sunteți de acord cu o idee care este postată, vă rugăm să votați cu privire la această idee și să re-postați aceeași idee.
Spuneți-ne cum putem îmbunătăți experiența * Yahoo New Mail *. Cu cât răspunsul dvs. este mai specific, cu atât mai util pentru noi. Deși nu putem răspunde la fiecare sugestie, revizuim regulat și le luăm foarte serios.
384 rezultate găsite
-
Verificare prin mesaj
Nu folosesc e-mail-ul prea des dar de fiecare data cand il deschid trebuie sa fiu verificat si trebuie sa trimit mereu un mesaj cu un cod pentru verificare. Atata timp cat am bifat sa raman logat in laptop, de ce pula mea ma puneti sa ma verific la fiecare 2-3 zile? Imi bag pula in yahoo-ul vostru! Ori scoateti cacatul asta cu verificare ori puneti o setare sa nu imi mai apara cacatul asta de fiecare data cand trebuie sa verfic un e-mail. Numai eu folosesc laptop-ul meu deci nu are cine pula mea sa intre pe e-mail-ul meu!
171st clasat pe locul -
2nd clasat pe locul
-
E GROAZNIC DE LENT. nU POT DESCARCA FISIERELE ATASATE.
E GROAZNIC DE LENT. nU POT DESCARCA FISIERELE ATASATE.
171st clasat pe locul -
ar trebui adaugat un buton de reimprospatare
La inbox, spam, ar trebui adaugate butoane de refresh, s-a intamplat sa primesc mailuri si sa imi apara pe telefon dar nu pe varianta browser. A trebuit sa dau refresh la toata pagina
171st clasat pe locul -
de ce nu pot revedea emailuri mai vechi (de 4 luni )?
de ce nu pot revedea emailuri mai vechi (de 4 luni )?
240th clasat pe locul -
descarcari
Uneori nu pot descarca atasamentele, ce se intampla?
240th clasat pe locul -
previzualizare
Nu pot previzualiza atasamentele .
370th clasat pe locul -
5th clasat pe locul
-
nu mergeee sa descarc
nu merge descarcarea
47th clasat pe locul -
Am 215 mailuri si nu mi le afiseaza!
Va rog sa revizuiti Yahoo mail deoarece am 215 mailuri , nu sunt afisate doar daca cer sa mi le afiseze in ordine cronologica inversa Cel mai vechi primul . mai pot afisa doar cele marcate cu stea . dar in ordinea primiri cel mai nou primul nu imi afiseaza nimic numai un anunt stupid si enervant .NIMIC DE VAZUT AICI si apare o pictograma stupida de cutie postala .
171st clasat pe locul -
Pentru a avea notepad (folder de note) ce trebuie facut?
Notepad inexistent
240th clasat pe locul -
240th clasat pe locul
-
Traducere din engleza in romana
Traducere din engleza in romana
171st clasat pe locul -
Navigare pe mail
Va rog sa-mi redati versiunea veche! Aceasta ruleaza foarte greu!
113th clasat pe locul -
3
h
240th clasat pe locul -
feedback
Buna seara! vreau sa va spun ca ultimul update de la e-mail e mai ok, merge mai usor :) GZ dar as vrea mai multe teme ;)
25th clasat pe locul -
2nd clasat pe locul
-
rectificare.
Nu mai apare numărul de mailuri din spam și coș de gunoi ce erau foarte utile
9th clasat pe locul -
UNGRY
primesc foarte multe facturi prin e.mai , nu mi se deschide nici una din cauza acestei versiuni ..AM NEVOIE DE CEA VECHEEEEEE.....IN LOC SA AJUTATI LUMEA MAI MULT O INCURCATI
171st clasat pe locul -
ok
contacte telefon
47th clasat pe locul
- Nu vedeți sugestia dvs?