New Mail (RO)
Acest forum este pentru tine de a face sugestii de produs și de a oferi feedback grijuliu despre New Mail. Întotdeauna încercăm să îmbunătățim produsele noastre și putem folosi cele mai populare comentarii pentru a face o schimbare pozitivă! Dacă sunteți de acord cu o idee care este postată, vă rugăm să votați cu privire la această idee și să re-postați aceeași idee.
Spuneți-ne cum putem îmbunătăți experiența * Yahoo New Mail *. Cu cât răspunsul dvs. este mai specific, cu atât mai util pentru noi. Deși nu putem răspunde la fiecare sugestie, revizuim regulat și le luăm foarte serios.
396 rezultate găsite
-
scoateti reclamele inutile
din cauza reclamelor din subsol, vad doar trei mesaje din intreaga lista. O mizerie
240th clasat pe locul -
Bug
De cateva saptamani a aparut o problema generala. Nu se incarca paginile fara al doilea refresh din browser si mail-urile nu se pot trimite, raman stuck cu "Se trimite..." pe ecran.
240th clasat pe locul -
vizualizare nereusita
ati schimbat fundalul de pe deschis pe inchis si acum nu mai stiu daca mailuri sunt deschise si care sunt nedeschise. as dori vechiul yahoo ca asa m-am obisnuit. nu-mi schimbati lucrurile care merg bine peste noapte va rog. nu imi place.
240th clasat pe locul -
Informatie continut in dreptul dosarului ca previzualizare
Nu e ok ca nu mai avem informatia cu numarul mesajelor necitite din fiecare dosar sau din dreptul fiecarei casute de e-mai atasata in acelasi cont. Acum trebuie sa deschidem separat fiecare casuta de e-mail atasata contului principal pentru a verifica daca avem mesaje noi innacel cont. Aceeasi situatie si cu SPAM sau Recycle bin
240th clasat pe locul -
Iconita actiune directa
Absenta iconitei de golire a cosului de gunoi nu e ok, se consuma timp pentru a deschide continutul cosului de gunoi pentru a sterge abia dupa continutul acestuia
240th clasat pe locul -
Vreau vechiul tip de yahoo mail!!!
Doresc vechea varianta de yahoo. Aceasta nu imi place!
240th clasat pe locul -
revenire versiune veche
vreau sa trec la versiunea veche de ymail
240th clasat pe locul -
yahoo version
The new yahoo is the worst app ever in the world !
240th clasat pe locul -
fundal
Nu imi place ca email-urile citite sunt cu fondul gri iar cele necitite sunt albe, as vrea sa fie invers...ma deranjeaza tare ca sunt pe fond gri cele citite...
240th clasat pe locul -
E o porcarie noua interfata!
E o porcarie ce ati facut! Cum revin la yahoo-ul vechi?
240th clasat pe locul -
Inapoi la Old Mail
E oribil. Vrem versiunea veche inapoi
240th clasat pe locul -
as dori sa pot folosi vechea versiune
240th clasat pe locul -
240th clasat pe locul -
Aspect Yahoo Mail
Buna ziua,
Noua versiune de afisare a YahooMail este obositoare iar variantele de personalizare a aspectului sunt reduse fata de varianta clasica.
Recomand si posibilitatea de a reveni la varianta clasica pentru ca luminile / culorile folosite sunt obositoare / deranjante.Multumesc!
240th clasat pe locul -
Lasati vechiul mail asta ar fii cea mai buna imbunatatire
nu mai modificati dupa capul vostru setarile si modul de vizualizare al e-mailurilor. intrebati daca vrem sa facem modifoicari sau nu. noua versiune este foarteeeeeeeeeeee naspa !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
240th clasat pe locul -
imagine la semnatura
Nu pot sa-mi pun imaginea reprezentativa in semnatura
240th clasat pe locul -
Nu pot schimba adresa de domiciliu.
Cum pot face sa schimb tara din care provin??
Nu reusesc acest lucru din setarile contului....240th clasat pe locul -
SA POT REZOLVA PROBLEMA BLOCARI A UNUI EMAIL DUBIOS
BUNA ZIUA INCERC SA BLOCHEZ UN EMAIL NEDORIT AJUNG LA SECURITATE CONFIDENTIONALA SI ADAUGAREA NU RASPUNDE LA CLIK ,DE CE ??
240th clasat pe locul -
Am inchiriat Bicicleta pe perioada determinata 2025-2029
Daca tot au facut piste de biciclete in Bucuresti, am inchiriat cu Claudiu S. pe perioada determinata (2025-2029) , 3 biciclete Pegas. Si am terminat si ASE-ul la ...ID/IFR/FR...daca am sustinut examen de Admitere...in perioada 2005-2025.
240th clasat pe locul -
240th clasat pe locul
- Nu vedeți sugestia dvs?