New Mail (RO)
Acest forum este pentru tine de a face sugestii de produs și de a oferi feedback grijuliu despre New Mail. Întotdeauna încercăm să îmbunătățim produsele noastre și putem folosi cele mai populare comentarii pentru a face o schimbare pozitivă! Dacă sunteți de acord cu o idee care este postată, vă rugăm să votați cu privire la această idee și să re-postați aceeași idee.
Spuneți-ne cum putem îmbunătăți experiența * Yahoo New Mail *. Cu cât răspunsul dvs. este mai specific, cu atât mai util pentru noi. Deși nu putem răspunde la fiecare sugestie, revizuim regulat și le luăm foarte serios.
384 rezultate găsite
-
am de trimis email-uri importante si nu se trimit. va rog remediati URGENT problema, este foarte important ca emai-urile sa fie trimise ACUM
am de trimis email-uri importante si nu se trimit. va rog remediati URGENT problema, este foarte important ca emai-urile sa fie trimise ACUM
171st clasat pe locul -
Cum remediez ?
Primesc mesajele direct în „mesaje primite” !!! Cum procedez pentru a intra în normalitate ?
171st clasat pe locul -
Va rog
Vreau sa imi ramana yahoo in Linba romana cum pot sa rezolv va rog sa ma ajutati si sa imi schinbati linba , din engleza in ramana va multumesc cu respect . Folosec de multi ani yahoo dar imi uitasem parola si am revenit .
240th clasat pe locul -
Reply-- de rahat!
Toate imbunatatirile sunt de rahat. Eu, nu vreau culori, postere si alte rahaturi. Vreau cand apas "REPLY" sa raspund celui care mi-a scris................. NU MIE. Daca citeste cineva ce se scrie aici, a rog transmiteti ca iDIOTII CE AU FACUT ULTIMILE PLATFORME, nu au verificat cum merge.
83rd clasat pe locul -
Noua versiune , un GUNOI!!!
Ori reveniti la versiunea veche, ori imi sterg contul!
171st clasat pe locul -
Cum pot sa revin la vechea versiune???Acest forum este inutil!!! Pierd timp fara a rezolva NIMIC!
Pierdem timp inutil! toti vobim, nimeni nu spune concret cum revin la vechea versiune!
240th clasat pe locul -
<h1>test</h1>
<h1>test</h1>
240th clasat pe locul -
113th clasat pe locul
-
I want to delete account but I cant , WHY YAHOO MAIL ?
Please delete my account justmeyou93@yahoo.com
240th clasat pe locul -
Email sters
Fostul meu email d.folea@yahoo.ro a fost sters si nu pot sa ma conectez la el.As dori sa il primesc inapoi cu toate mail-urile
113th clasat pe locul -
doresc să revin la interfața clasică mail
SETAREA INTERFAȚĂ CLASIC
113th clasat pe locul -
mai bn spuneti cum recuperez contul de maill nu mai am acces la nr de telefon mi lau furat
mai bn spuneti cum recuperez contul de maill nu mai am acces la nr de telefon mi lau furat
113th clasat pe locul -
CIORNE
AM CASUTA DE SCHITE PLINA DE CIORNE DE LA MESAJELE CITITE
240th clasat pe locul -
doresc să revin la interfața clasică mail
doresc interfața clasic ,dar cea veche
83rd clasat pe locul -
Cool
the idea with theme changing is very good. I think it looks very pretty and it gives you a good feeling. :)
171st clasat pe locul -
113th clasat pe locul
-
Problema securitate
Doresc sa imi folosesc numarul de telefon pe trei adrese de yahoo insa imi spune ca acesta este folosit deja pe prea multe conturi, am vrut sa fac un mic update in securitate dupa ceva timp si mi-a dat aceasta eroare, ceea ce nu este deloc ok, eu am nevoie de numarul de telefon pentru o siguranta mai mare a conturilor.
47th clasat pe locul -
apar numai mesajele de azi. de cateva zile.
sa apara si mesajele din zilele anteroare nu numai
cele de "azi"113th clasat pe locul -
Eroare conectare
Nu ma pot conecta pe telefon pe contul de e-mail.
Primesc mereu mesajul ca e problema cu imap.
Va multumesc240th clasat pe locul -
super
e super asa
9th clasat pe locul
- Nu vedeți sugestia dvs?