New Mail (RO)
Acest forum este pentru tine de a face sugestii de produs și de a oferi feedback grijuliu despre New Mail. Întotdeauna încercăm să îmbunătățim produsele noastre și putem folosi cele mai populare comentarii pentru a face o schimbare pozitivă! Dacă sunteți de acord cu o idee care este postată, vă rugăm să votați cu privire la această idee și să re-postați aceeași idee.
Spuneți-ne cum putem îmbunătăți experiența * Yahoo New Mail *. Cu cât răspunsul dvs. este mai specific, cu atât mai util pentru noi. Deși nu putem răspunde la fiecare sugestie, revizuim regulat și le luăm foarte serios.
384 rezultate găsite
-
Cand scriu un e-mail nou su cand raspund la unul existent imi apar intre 6-10 schite (catre cel caruia doresc sa-i scriu)
Cand scriu un e-mail nou su cand raspund la unul existent imi apar intre 6-10 schite (catre cel caruia doresc sa-i scriu)
240th clasat pe locul -
240th clasat pe locul
-
240th clasat pe locul
-
Performanta dezamagitor de scazuta
Foarte multe erori la stergere de Fotografii.
240th clasat pe locul -
de cele mai multe ori email-urile venite se vad in ceata. Sper sa imi remediati problema
de cele mai multe ori email-urile venite se vad in ceata. Sper sa imi remediati problema
240th clasat pe locul -
de ce nu ăromesc imeilurile
de ce nu primesc imeiluri
240th clasat pe locul -
de ce nu pot revedea emailuri mai vechi (de 4 luni )?
de ce nu pot revedea emailuri mai vechi (de 4 luni )?
240th clasat pe locul -
descarcari
Uneori nu pot descarca atasamentele, ce se intampla?
240th clasat pe locul -
Pentru a avea notepad (folder de note) ce trebuie facut?
Notepad inexistent
240th clasat pe locul -
240th clasat pe locul
-
3
h
240th clasat pe locul -
240th clasat pe locul
-
240th clasat pe locul
-
240th clasat pe locul
-
Totul se misca bine, mai putun ca lipseste butonul de sincronizare
butonul se sincronizarre lipseste, este primordial la un client de email
240th clasat pe locul -
Dark mode read/unread messages
In dark mode, it's very hard to see which messages are read and which not. While the bold/regular for light mode is working fine, in dark mode the read messages must have less contrast, some light gray maybe, while the unread remain white and bold.
370th clasat pe locul -
The colour theme option is missing from setting!!! the option space between message is missing from setttings!!!
The colour theme option is missing from setting!!! the option space between message is missing from setttings!!!
370th clasat pe locul -
How can I raise a ticket to support on this?
How can I reach support if a functionality is not working? Everything guides me to paid support!
Every time when I try to reset my password I get an "Unexpected Error" after I enter the code I received through SMS or whatsapp.370th clasat pe locul -
Este un link mentionat dupa numele meu.
Cum il scot? din setari, de la schimbarea numelui si descriere, nu merge. linkul nu e mentionat acolo.
Adica, daca ma uit la mesajele trimise, imi apare numele meu + un link.
Am mai multe adrese de mail asociate si acel link imi apare la toate adresele de mail370th clasat pe locul -
370th clasat pe locul
- Nu vedeți sugestia dvs?