New Mail (RO)
Acest forum este pentru tine de a face sugestii de produs și de a oferi feedback grijuliu despre New Mail. Întotdeauna încercăm să îmbunătățim produsele noastre și putem folosi cele mai populare comentarii pentru a face o schimbare pozitivă! Dacă sunteți de acord cu o idee care este postată, vă rugăm să votați cu privire la această idee și să re-postați aceeași idee.
Spuneți-ne cum putem îmbunătăți experiența * Yahoo New Mail *. Cu cât răspunsul dvs. este mai specific, cu atât mai util pentru noi. Deși nu putem răspunde la fiecare sugestie, revizuim regulat și le luăm foarte serios.
384 rezultate găsite
-
ok
contacte telefon
47th clasat pe locul -
The new mail system doesn't display unread mail count for every folder (including Spam and Trash). This should be fixed ASAP.
The new mail system doesn't display unread mail count for every folder (including Spam and Trash). This is a requirement for any decent e-mail application and should be fixed as soon as possible. The old interface had this option.
47th clasat pe locul -
63rd clasat pe locul
-
63rd clasat pe locul
-
Don't modify the language without user request !!!! It is non-sense !
Don't modify the language without user request !!!! It is non-sense !
63rd clasat pe locul -
Nu am mai folosit contul yahoo de cativa ani. Acum toate mesajele mele sunt sterse. Nu stiu de ce. Pot sa le recuperez cumva?
Nu am mai folosit contul yahoo de cativa ani. Acum toate mesajele mele sunt sterse. Nu stiu de ce. Pot sa le recuperez cumva? Aveam mesaje importante savlvate pe acest cont yahh si tocmai de aceea nu il amestecam cu contul meu de zi cu zi.
83rd clasat pe locul -
Vreau sa raman la versiunea veche a paginii asa cum m-am obisnuit nu mai schimbati aspectul dupa cum va taie capul fara sa intrebati...
Vreau sa revin la versiunea veche...nu mai schimbati aspectul dupa cum vataie capul si fara sa intrebati...
63rd clasat pe locul -
Sunteti nesimtiti! Jegosilor! Nu raspundeti si nu faceti nimic! Gunoaielor!!!
Sunteti nesimtiti! Jegosilor! Nu raspundeti si nu faceti nimic! Gunoaielor!!!
63rd clasat pe locul -
Mie imi place Yahoo! De multe ori se pierde si se încide! Sunt anuntat ca nu poate fi reconectat si sa am rabdare.Astept profesionistii!
Mie imi place Yahoo! De multe ori se pierde si se încide! Sunt anuntat ca nu poate fi reconectat si sa am rabdare.Astept profesionistii!
63rd clasat pe locul -
De ce nu se poate schimba limba?
Am cautat peste tot si nu gasesc nici o setare unde sa pot alege limba engleza.
63rd clasat pe locul -
yahoo premium?
When google is keeping upgrading its email platform for free, yahoo adds pop-ups to upgrade for money. This is really dissapoining for me, a yahoo user vor over 10 years.
Just tell me, what can yahoo bring in an upgrade to worth 14 lei/month?
Maybe I should give more attention to my google account....63rd clasat pe locul -
PE ACEST CALCULATOR A INCETAT SA MAI FUNCTIONEZE??????
PE ACEST CALCULATOR A INCETAT SA MAI FUNCTIONEZE??????
63rd clasat pe locul -
E ok aşa , mie imi place .
Lăsa`ţi aşa e foarte ok .
63rd clasat pe locul -
Sugestie
Buna ziua. Am rugamintea sa includeti la setari de e-mail optiunea de a putea bloca siteurile care trimit spam. In circa 2 - 3 zile se ajunge la 400 spamuri. Acele siteuri nu au nici posibilitatea de dezabonare. Momentan datorita acestei probleme folosesc alt cont de e-mail de la alt furnizor. Va multumesc anticipat
63rd clasat pe locul -
...
vreau versiunea veche, cu aceasta nu pot descarca fisierele din email.
63rd clasat pe locul -
yahoo is frustrating me more and more
I want instant messaging back in the mail window, I want to control my contacts and to remove unwanted ones. It's just frustrating to use it now. I still can't swallow the "new" messenger. I was using it in the mail window to avoid it, and now you force me to use it in a window ? No thanks.
63rd clasat pe locul -
nu functioneaza!
nu functioneaza ! a-ti facut o treaba'' buna'' cu noua versiune.NU FUNCTIONEAZA !
63rd clasat pe locul -
63rd clasat pe locul
-
Merge mai greu. Se incarcă greu.
Merge mai greu. Se incarcă greu.
63rd clasat pe locul -
63rd clasat pe locul
- Nu vedeți sugestia dvs?