New Mail (RO)
Acest forum este pentru tine de a face sugestii de produs și de a oferi feedback grijuliu despre New Mail. Întotdeauna încercăm să îmbunătățim produsele noastre și putem folosi cele mai populare comentarii pentru a face o schimbare pozitivă! Dacă sunteți de acord cu o idee care este postată, vă rugăm să votați cu privire la această idee și să re-postați aceeași idee.
Spuneți-ne cum putem îmbunătăți experiența * Yahoo New Mail *. Cu cât răspunsul dvs. este mai specific, cu atât mai util pentru noi. Deși nu putem răspunde la fiecare sugestie, revizuim regulat și le luăm foarte serios.
384 rezultate găsite
-
baga mai multe culori si poze si scoate reclama
baga mai multe culori si poze si scoate reclama
63rd clasat pe locul -
blochez mail-urile nedorite
In versiunea veche aveam posibilitatea sa blochez mail-urile nedorite apasand click dreapta pe el. Acum nu se mai poate.
63rd clasat pe locul -
63rd clasat pe locul
-
RECLAME
Prea multe reclame vulgare si ofensatoare !
83rd clasat pe locul -
opriti reclamele pe telefonu mobil
opriti reclamele depe mobil si laptop
83rd clasat pe locul -
Imi pare rau de ce a fost odata Yahoo mail, faceti tot posibilul ca putinii utilizatori care au ramas sa migreze spre alte site-uri.
La voi sa scrii cu caractere ingrosate - bold e un lux, trebuie sa platesc pentru asta? Ati trecut in secolul XXI din gresala. Rusine.
83rd clasat pe locul -
Buna ziua . Eram mult mai multumit de versiunea veche . Nu te orbea cand stateai sa citesti email
readuceti versiunea veche
83rd clasat pe locul -
Cea mai proastă, urîtă și stupidă interfață de mail. Reveniți la versiunea anterioară.
Cea mai proastă, urîtă și stupidă interfață de mail. Reveniți la versiunea anterioară.
83rd clasat pe locul -
Reply-- de rahat!
Toate imbunatatirile sunt de rahat. Eu, nu vreau culori, postere si alte rahaturi. Vreau cand apas "REPLY" sa raspund celui care mi-a scris................. NU MIE. Daca citeste cineva ce se scrie aici, a rog transmiteti ca iDIOTII CE AU FACUT ULTIMILE PLATFORME, nu au verificat cum merge.
83rd clasat pe locul -
doresc să revin la interfața clasică mail
doresc interfața clasic ,dar cea veche
83rd clasat pe locul -
conectare corecta
sa fiu conectat repede fara sms.
83rd clasat pe locul -
Folosesc Opera ca si browser principal si unic, deci adaptati-va va rog dupa cerintele mele.
Opera este unicul browser pe care il folosesc , deci va rog sa luati in considerare cerinta mea.Multumesc.
83rd clasat pe locul -
Vreau sa existe optiunea de schimbare a limbii
Nu inteleg de ce tocmai Yhaoo nu accepta schimbarea limbii interfetei.
Mi se pare o imensa prostie sa nu existe aceasta optiune.
Nu este normal.
As putea trece la Gmail fericit fiinda acolo nu vad reclame, si am mai multa libertate in ceea ce priveste setarile fata de Yahoo. Insa din pacate nu o fac deoarece majoritatea site-urilor vechi nu accepta conturi de gmail.
Sunt profund dezamagit si mi se pare o prostie lipsa acestei setari.
Plus ca am stat minute in sir sa caut o optiune de schimbare a limbii, adica este o mare bataie de joc.83rd clasat pe locul -
Rezolvati erorile de trimitere email (delay si trimitere atasamente de pe mobil\tableta)
De mult ma gandesc sa renunt la yahoo, dar inca astept imbunatatiri
83rd clasat pe locul -
language
Let me change the default language. Your translation for my language is bad. The sentences rarely make sense and translations have been made in a word for word basis instead of a context basis and everything is just cringey to read.
83rd clasat pe locul -
Revenire la interfața clasică Mail
Revenire la interfața clasică Mail
Se pare că totuși există varianta de revenire la interfața clasica a lui Yahoo Mail, dacă dați click pe Setări. Jos de tot apare scris ”Revenire la interfața clasică Mail”. Succes!83rd clasat pe locul -
La versiunea precedenta aveam un buton de blocare adrese de mail-uri nedorite, printr-un click faceam chestia asta
La versiunea precedenta aveam un buton de blocare adrese de mail-uri nedorite, printr-un click faceam chestia asta, acum trebuie sa copiez adresa respectiva si sa o "arunc" in alt folder...
83rd clasat pe locul -
MIAU DISPARUT FISIERELE CARE LE AVEAM SALVATE .NU ESTE NORMAL
FISIERELE DIN FOLDERELE SALVATE NU MAI SUNT AU DISPARUT ,,,??
83rd clasat pe locul -
cand se vrea previzualizarea documentuui atasat , prima pagina nu se vede
cand se vrea previzualizarea documentuui atasat , prima pagina nu se vede
83rd clasat pe locul -
fain
super faina noua versiune, nu mai este lag si este totul compact.
83rd clasat pe locul
- Nu vedeți sugestia dvs?