New Mail (RO)
Acest forum este pentru tine de a face sugestii de produs și de a oferi feedback grijuliu despre New Mail. Întotdeauna încercăm să îmbunătățim produsele noastre și putem folosi cele mai populare comentarii pentru a face o schimbare pozitivă! Dacă sunteți de acord cu o idee care este postată, vă rugăm să votați cu privire la această idee și să re-postați aceeași idee.
Spuneți-ne cum putem îmbunătăți experiența * Yahoo New Mail *. Cu cât răspunsul dvs. este mai specific, cu atât mai util pentru noi. Deși nu putem răspunde la fiecare sugestie, revizuim regulat și le luăm foarte serios.
384 rezultate găsite
-
Spam
Puneti filtre mai eficiente pentru mesajele marcate ca fiind spam, care sa fie eliminate de sistem inainte de a ajunge in folderul de mesaje spam. Primesc cateva sute de emailuri; e o nebunie.
113th clasat pe locul -
salut am un cont de yahoo la care nu mai ma acces si tot incerc sa dau de voi, si nada, daca am putea discuta in mail
salut am un cont de yahoo la care nu mai ma acces si tot incerc sa dau de voi, si nada, daca am putea discuta in mail
113th clasat pe locul -
Vreau sa -mi pot citi cele 116135 mesaje de pa adresa de email popaemilia2006@yahoo.com
vreau sa-mi pot citi cele 116135 mesaje de pe adresa de email popaemilia2006@yahoo.com
171st clasat pe locul -
primesc in continuare mailuri de la expeditori blocati!!!!!
expeditorii blocati imi pot trimite mesaje
113th clasat pe locul -
Horrible in Romanian. I will discontinue to use it unless I have the option to switch back to English.
Switch back to English language.
113th clasat pe locul -
reve
revenirea la YAHOO MAIL CLASIC [BASIC]
113th clasat pe locul -
Probleme cu contactele
Reveniti la versiunea anterioara. Nu pot atasa noile adrese de mail la nicio lista, motiv pentru care sunt nevoit sa selectez manual adresel
113th clasat pe locul -
Sunteti imbecili?
Sunteti CRETINI??? Cred ca DA!!!!!!!!I IDIOTILOR!!!
113th clasat pe locul -
Recuperare adrese e-mail
De fapt aceasta NU este o idee ci o PLANGERE. Dupa ultima actualizare (update) a Windows 10, pe Google Chrome am pierdut TOATE adresele de e-mail anterioare. Din pacate, incercarea de IMPORT sugerata de site-ul Dv. s-a soldat cu un esec repetat.
Cum as putea sa-mi recuperez adresele care pe Microsoft Edge au fost recuperate automat in timpul actualizarii?113th clasat pe locul -
doresc versiunea veche
versiunea noua este mult mai naspa ca cea veche
aceea era foarte usoara si estetica fata de aceasta
de exemplu emoticoanele sunt de cacat si nu numai asta
vreau versiunea veche inapoi113th clasat pe locul -
Sa-mi lasati,aduceti pagina mea de email la versiunea veche,nu o vreau pe aceasta,versiunea noua...asta vreau.
Sa-mi lasati pagina la versiunea veche,asa cum era,nu v-am cerut sao schimbati,vreau versiunea veche cu care m-am obisnuit,asta vreau...
113th clasat pe locul -
Disparitie emaluri primite
Verificarea si rezolvarea disparitiei tuturor email-urilor primite de la data de 28.04.2019 pana in prezent
113th clasat pe locul -
113th clasat pe locul
-
Email sters
Fostul meu email d.folea@yahoo.ro a fost sters si nu pot sa ma conectez la el.As dori sa il primesc inapoi cu toate mail-urile
113th clasat pe locul -
mai bn spuneti cum recuperez contul de maill nu mai am acces la nr de telefon mi lau furat
mai bn spuneti cum recuperez contul de maill nu mai am acces la nr de telefon mi lau furat
113th clasat pe locul -
doresc să revin la interfața clasică mail
SETAREA INTERFAȚĂ CLASIC
113th clasat pe locul -
113th clasat pe locul
-
apar numai mesajele de azi. de cateva zile.
sa apara si mesajele din zilele anteroare nu numai
cele de "azi"113th clasat pe locul -
SA MA PIS PE RECLAMELE VOASTRE CINE PULA MEA PLATESTE SA NU DATI RECLAME FUTUVA IN MAMA VOASTRA
SA IMI BAG TOATA PULA IN MAMELE VOASTRE DE RATATI IMPERTINENTI CU CUMPARATU VOSTRU FARA RECLAME SA VA TRAG LA MUIOE COMPLET IMPERTINENTILOR
113th clasat pe locul -
nu am nevoie de new mail. Nu-mi mai trimiteti banere cu new mail !
nu am nevoie de new mail. Nu-mi mai trimiteti banere cu new mail !
113th clasat pe locul
- Nu vedeți sugestia dvs?