New Mail (RO)
Acest forum este pentru tine de a face sugestii de produs și de a oferi feedback grijuliu despre New Mail. Întotdeauna încercăm să îmbunătățim produsele noastre și putem folosi cele mai populare comentarii pentru a face o schimbare pozitivă! Dacă sunteți de acord cu o idee care este postată, vă rugăm să votați cu privire la această idee și să re-postați aceeași idee.
Spuneți-ne cum putem îmbunătăți experiența * Yahoo New Mail *. Cu cât răspunsul dvs. este mai specific, cu atât mai util pentru noi. Deși nu putem răspunde la fiecare sugestie, revizuim regulat și le luăm foarte serios.
72 rezultate găsite
-
-
momentan este ok
asds
-
Sa imi lasati versiunea veche. Asta vreau.
Sa imi lasati versiunea veche. Asta vreau.
Nu schimbati voi, doar pentru ca asa vreti voi. Sunt capete patrate si in IT. -
-
vreau sa primesc mesajele mai repede
vreau sa primesc mesajele mai repede
-
-
-
Va rog frumos sa imi dati versiunea veche
aceasa versiune nu functioneaza bine
-
Lasati ad-block sa lucreze, stiu ca nu puteti renunta la reclame dar eu n-am nevoie de ele! Altfel imi inchid contul de Yahoo
Nu ma obligati sa vad reclame, lasati ABP sa lucreze altfel renunt la Yahoo
-
-
Dificultati in descarcarea fisierelor
Optimizati descarcarea fisierelor zip
-
Este o versiune greoasie. Prefer pe cea veche.
Prefer versiunea veche. Aceasta versiune este destul de greoaie si ia mai mult timp.
-
Il puteti imbunatati aducand inapoi varianta veche.toate se amesteca acum.La fel ati facut si cu yahoo messenger,l-ati stricat de tot.
Il puteti imbunatati aducand inapoi varianta veche.toate se amesteca acum.La fel ati facut si cu yahoo messenger,l-ati stricat de tot.
-
Va rog sa imi redati versiunea veche.
doar asta - sa reveniti la forma evche
-
primesc mesaje pe care nu le vreau.
doresc sa blochez acele adrese care nu i-mi sunt de folos
-
Deschid foarte greu atach-urile
Deschid foarte greu atach-urile
-
E OK!
E OK!
-
reclamele ocupa 1/3 din pagina .daca se poate gasi alta solutie pt. ca stiu ca nu puteti renunta la ele
reclamele ocupa 1/3 din pagina .daca se poate gasi alta solutie , stiu ca nu puteti renunta la ele. pagina este prea incarcata
-
Reveniti la versiunea veche!
De ce nu pot atasa fisiere ?
-
- Nu vedeți sugestia dvs?