New Mail (RO)
Acest forum este pentru tine de a face sugestii de produs și de a oferi feedback grijuliu despre New Mail. Întotdeauna încercăm să îmbunătățim produsele noastre și putem folosi cele mai populare comentarii pentru a face o schimbare pozitivă! Dacă sunteți de acord cu o idee care este postată, vă rugăm să votați cu privire la această idee și să re-postați aceeași idee.
Spuneți-ne cum putem îmbunătăți experiența * Yahoo New Mail *. Cu cât răspunsul dvs. este mai specific, cu atât mai util pentru noi. Deși nu putem răspunde la fiecare sugestie, revizuim regulat și le luăm foarte serios.
384 rezultate găsite
-
171st clasat pe locul
-
reveniti la varianta veche e cea mai jalnica varianta noua
este cea mai jalnica versiune reveniti la vechea interfata
171st clasat pe locul -
Add back Yahoo messenger in yahoo mail
Mi-ar placea sa adaugati din nou Yahoo messenger chat in yahoo mail. :)
113th clasat pe locul -
pe telefon nu se mai incarca mailurile deloc
pe telefon nu se mai incarca mailurile deloc
trebuie sa deloghez si loghez dinou240th clasat pe locul -
PE ACEST CALCULATOR A INCETAT SA MAI FUNCTIONEZE??????
PE ACEST CALCULATOR A INCETAT SA MAI FUNCTIONEZE??????
63rd clasat pe locul -
240th clasat pe locul
-
Drag and Drop
nu se mai pot adauga poze prin drag and drop, ca si fisiere atasate
240th clasat pe locul -
Jenant
Mai mereu se blocheaza nu se afiseaza mailurile mai vechi de 1 saptamana.Nu e problema de system de operare fiindca totul este original windows 10, antivirus .Zilele trecute ati vrut sa-mi blocati mailul nu inteleg de ce. Daca nu se remedieaza voi fi nevoit sa renunt la Yahoo Mail.
240th clasat pe locul -
240th clasat pe locul
-
Sectiunea Folder Nou doresc sa fie mai lat pentru a putea scrie denumiri si organiza e-mailurile primite .maxim 25 de caractere .Multumesc.
Sectiunea Folder Nou doresc sa fie mai lat pentru a putea scrie denumiri si organiza e-mailurile primite .maxim 25 de caractere .Multumesc
5th clasat pe locul -
very light gray
How stupid! Buttons and important texts are now very light gray, almost illegible. Someone at Yahoo probably considered this "aesthetic"!
171st clasat pe locul -
113th clasat pe locul
-
la messenger nu se mai vad prietenii care sunt activi. La e-mail primesc multe spamuri.
doresc vechea versiune
47th clasat pe locul -
cand se vrea previzualizarea documentuui atasat , prima pagina nu se vede
cand se vrea previzualizarea documentuui atasat , prima pagina nu se vede
83rd clasat pe locul -
buna dimineata , doresc sa se mareasca capacitatea de trimitere mesaje de la 25 Mb la 50 Mb ,multumesc anticipat ,toate cele bune ,La Multi
buna dimineata , doresc sa se mareasca capacitatea de trimitere mesaje de la 25 Mb la 50 Mb ,multumesc anticipat ,toate cele bune ,La Mult Ani !
34th clasat pe locul -
Am incercat sa atasez mai multe documente
Am incercat sa atasez mai multe poze, insa mi
a fost aruncata o eroare de genul nu poate fi salvat ca schita si nu am reusit sa fac nimic nici a2-a oara nici a3-a, nu cred ca mesajul avea legatura cu schita deoarece a fost salvat in schite, dar mailul nu a mai fost trimis.Tot incerc sa trimit mai multe poze dar nu reusesc de cateva ore, e un mail foarte important, am reusit sa trimit cu gmail, sper sa fix-ati aceasta problema. am mail-uri la dumneavoastra de foarte multi ani...si nu as dori sa renunt113th clasat pe locul -
Revenirea la lista de mailuri se face greu.
Optimizarea navigarii.
113th clasat pe locul -
171st clasat pe locul
-
25th clasat pe locul
-
.
.
240th clasat pe locul
- Nu vedeți sugestia dvs?