New Mail (RO)
Acest forum este pentru tine de a face sugestii de produs și de a oferi feedback grijuliu despre New Mail. Întotdeauna încercăm să îmbunătățim produsele noastre și putem folosi cele mai populare comentarii pentru a face o schimbare pozitivă! Dacă sunteți de acord cu o idee care este postată, vă rugăm să votați cu privire la această idee și să re-postați aceeași idee.
Spuneți-ne cum putem îmbunătăți experiența * Yahoo New Mail *. Cu cât răspunsul dvs. este mai specific, cu atât mai util pentru noi. Deși nu putem răspunde la fiecare sugestie, revizuim regulat și le luăm foarte serios.
396 rezultate găsite
-
Nu functioneaza!
Hello!
Please do something about downloading documents from mail. Not working!
Thank you!240th clasat pe locul -
Ce rost are un serviciu "oferit" gratuit cu reclame?Deducem ca nu e sigur deloc!
Ce rost are un serviciu "oferit" gratuit, cu reclame?Deducem ca nu e sigur deloc!Angajati profesionisti si imbunatatiti imaginea Yahoo! In situatia actuala, care este una deplorabila, puteti sa trimiteti un mesaj in spatiu in ideea ca poate alte civilizatii vor fi in stare sa va ajute, din moment ce voi sunteti incapabili.
240th clasat pe locul -
Facebook
Notificari
240th clasat pe locul -
240th clasat pe locul
-
adaugare cont (adresa) yahoo
Explicati-mi cum pot adauga o noua casuta de e-mail yahoo, pentru a le putea citi pe toate?
171st clasat pe locul -
Revenire la interfața clasică Mail
Revenire la interfața clasică Mail
Se pare că totuși există varianta de revenire la interfața clasica a lui Yahoo Mail, dacă dați click pe Setări. Jos de tot apare scris ”Revenire la interfața clasică Mail”. Succes!83rd clasat pe locul -
Update-urile voastre nu fac decat sa strice putinul pe care il aveati bun.
Trebuia sa ramaneti la vechea varianta. Si ce e asta cu "daca vrei ecran complet trebuie sa platesti" ??? ce nu e in regula cu voi?
171st clasat pe locul -
Imi arata ca e-mailul s-a trimis insa cel la care am trimis nu a primit nimic. Se intampla foarte des aceasta problema.
Imi arata ca e-mailul s-a trimis insa cel la care am trimis nu a primit nimic. Se intampla foarte des aceasta problema.
47th clasat pe locul -
La versiunea precedenta aveam un buton de blocare adrese de mail-uri nedorite, printr-un click faceam chestia asta
La versiunea precedenta aveam un buton de blocare adrese de mail-uri nedorite, printr-un click faceam chestia asta, acum trebuie sa copiez adresa respectiva si sa o "arunc" in alt folder...
83rd clasat pe locul -
nu se vede, nu se deschide bine, prost, vreau vechiul yahoo! altfel ma retrag!
nu se vede, nu se deschide bine, prost, vreau vechiul yahoo! altfel ma retrag!
171st clasat pe locul -
240th clasat pe locul
-
Mai multe combinatii de teme si culori
Culori mai diverse : simple,buline,imprimeuri,iarba,padure,etc
113th clasat pe locul -
171st clasat pe locul
-
reveniti la varianta veche e cea mai jalnica varianta noua
este cea mai jalnica versiune reveniti la vechea interfata
171st clasat pe locul -
Add back Yahoo messenger in yahoo mail
Mi-ar placea sa adaugati din nou Yahoo messenger chat in yahoo mail. :)
113th clasat pe locul -
pe telefon nu se mai incarca mailurile deloc
pe telefon nu se mai incarca mailurile deloc
trebuie sa deloghez si loghez dinou240th clasat pe locul -
PE ACEST CALCULATOR A INCETAT SA MAI FUNCTIONEZE??????
PE ACEST CALCULATOR A INCETAT SA MAI FUNCTIONEZE??????
63rd clasat pe locul -
240th clasat pe locul
-
Drag and Drop
nu se mai pot adauga poze prin drag and drop, ca si fisiere atasate
240th clasat pe locul -
Jenant
Mai mereu se blocheaza nu se afiseaza mailurile mai vechi de 1 saptamana.Nu e problema de system de operare fiindca totul este original windows 10, antivirus .Zilele trecute ati vrut sa-mi blocati mailul nu inteleg de ce. Daca nu se remedieaza voi fi nevoit sa renunt la Yahoo Mail.
240th clasat pe locul
- Nu vedeți sugestia dvs?