سلام یاهو چندماه شده فیس بوک قادربه شناسایی من نیست چون من تا چندماه قبل اتصال بلوتوث ماشین انجام میدادم وفکرکنم بخاطر این نمیتونه شناسایی
چی بگم وخدایش این مدت اینقدر سیستم ها به من میگن شناسایی نشدی کلافه شدم وبعضی ازحساب ها که درگوگل دارم میبینم شماره تلفن شخص دیگری نوشته شده وبه گوگل میگم هیچ کاری برام انجام نمیده ومن چندین حساب که درگوگل بازکردم بخاطرهمین مشکل ها بوده من حساب بازمیکنم وچندروزبدش میبینم شماره یا شخص دیگری درحساب من هست وهمش میگم کسی کاری نمیکنه ودیگه این مدتها به خاطر این مشکل خداوکیلی اعصبی شدم تا به من میگن تو بهروز نیستی بی اختیارهرچی از دهنم بیرون میاد و خداشاهد اعثلن دوس ندارم به کسی توهین کنم ولی این موضع آخه چندبار وچندحساب ادامه داره و این همه از همه این ها کمک خواستم وبجای کمک کردن با حرفهشان که تو بهروز نیستی تحریکم میکنن وتازه منکه شماره تماس دارم چرا تماس نمیگیرن

-
behrooz alipoor commented
سلام مجدد یاهو پایین نوشته اید پرو فایل منو حذف کن !بخدا منظورازاین نوشته نمیشم و آیا منظور شما اینه که من حذف کنم ایمیل خودم رو !اگر باید حذف کنم بیشترراجب این بگید دادن نوشته که گفتم چندین ماه هست واردفیس بوم نشدم بله وبدازچندین ماه که تونستم واردفیس بوم بشم تازه اون پست هایی که از قبل داشتم نبودومن در فیس بوم به دنبال مزاحمت برای کسی نکردم ونه سیاسی برای کسی نکردم ومن همش به موزیک و فیلم و بازی ویالون کشتی کج نگاه کردن انجام دادم و اینم که بدازورودآخرکه دیدم اون اعلانهای قدیمی همش حذف شده منم دیگه فیس لوک نرفتم و همین و آیا الان مشکل من ایجاد کردم لطفت راهنمایی کنید میگوید کجا و چه مشکلی بوده من انجام دادم