How can we improve Yahoo Finance?

Portfolio currency mismatch

The portfolio total sometimes shows in US dollars despite my individual portfolios being in Australian dollars, which make the total meaningless. Please ensure consistency of currencies or at least allow me to pick which currency I can show my total in. Thanks.

4th ranked
Vote
Sign in Sign in with Yahoo
Signed in as (Sign out)
You have left! (?) (thinking…)
Gary shared this idea  ·   ·  Flag idea as inappropriate…  ·  Admin →

8 comments

Sign in Sign in with Yahoo
Signed in as (Sign out)
Submitting...
  • Anonymous commented  ·   ·  Flag as inappropriate

    Users really are a bloody nuisance!

    Always complaining about well-considered improvements

    Life would be so much simpler and easier without them

  • Anonymous commented  ·   ·  Flag as inappropriate

    Good luck getting that fixed by Yahoo - They are not interested!

    The website operates entirely to their satisfaction.

    So why take any notice of what users say?

  • Anonymous commented  ·   ·  Flag as inappropriate

    Having the same problem was showing in USD when should be AUD now it is flipping back and forth between them AAAAAAAH!!!!!!!

  • Gary commented  ·   ·  Flag as inappropriate

    Update: I found that if I refreshed the portfolio screen that the currency would change back to $AUD but as of the last few days even that doesn't change in from USD, ie. it is getting worse.

  • Anonymous commented  ·   ·  Flag as inappropriate

    Same problem here. My individual portfolios show in A$ but the My portfolio total now always shows USD. Web version only.

    Please fix.

  • Anonymous commented  ·   ·  Flag as inappropriate

    Same problem since last week. Portfolios are all shown in AUD but the total at the top is USD - just appeared, & no apparent way to fix it via settings of any sort

  • Anonymous commented  ·   ·  Flag as inappropriate

    I have the same problem. and the display seems to fluctuate between $value, USDvalue, and AUDvalue. I have no idea how to get it back to AUD. Surely there should be a setting somewhere that sets the preferred currency?

Feedback and Knowledge Base