Yahoo mail sorunu
Çok uzun yıllar önce açtığım yahoo mail hesabım var ve çok aktif kullanıyordum. İphonumda saptanmış mail idi. Sistem yeniden şifre girmemi istedi. Kullanıcı adım ve şifrem doğru ama doğrulama email adresi şu an aktif olmadığı için hesabıma giremiyorum!! Şimdilik yeni bir yaho mail hesabı açmak istedim. Günledir uğraştım ama defalarca “birşeyler ters gitti” mesajı aldım. Çok nadir olarak son adıma ulaştım ama Türkiyede bir Türk hattı kullandığım için bana SMS göndermediniz yeni hesap açamadım. En sonunda yeni bir Gmail hesabı oluşturdum. Bu yeni Gmail hesabımla Yahoo mail’e giriş yaptım. Şimdi bu şekilde de hesap çslışmıyor. Yahoo sen ne iyi bir e posta hesabıydın, şimdi çok çok kötüsün. Türklere negatif ayrımcılık mı yapıyorsun? Teknik alt yapınmı çok kötü? Hesabıma girme sorunum için yada yeni bir hesap açma sorunu için veya gmail hesabımla yahoo maile girmek için ARAYABİLECEĞİM BİR YARDIM TELEFUNUNUZ YOK!!! USA telefonunu aradım, bir bant kaydı bu bölgeye hizmet vermediğini söyleyip telefonu kapattı. Başvurabileceğim ve sorunumu anlatıp yardım isteyeceğim bir mail hesabınız yok!! Ben ne yapayım şimdi? Ulaşamadığım hesabım: caner_s@yahoo.com
Yahoo da çalışmayan Gmail hesabım: canerr.sa@gmail.com