Indonesia Homepage

The Yahoo product feedback forum now requires a valid Yahoo ID and password to participate.

You are now required to sign-in using your Yahoo email account in order to provide us with feedback and to submit votes and comments to existing ideas. If you do not have a Yahoo ID or the password to your Yahoo ID, please sign-up for a new account.

If you have a valid Yahoo ID and password, follow these steps if you would like to remove your posts, comments, votes, and/or profile from the Yahoo product feedback forum.

  1. Kenapa nama email saya tidak berubah

    Kenapa nama email saya tidak berubah tetap Ghina Vindry. Padahal saya sudah menggantinya menjadi Gina Vindriyani

    428th ranked
    Vote
    Sign in Sign in with Yahoo
    Signed in as (Sign out)
    You have left! (?) (thinking…)
    0 comments  ·  Flag idea as inappropriate…  ·  Admin →
  2. 108th ranked
    Vote
    Sign in Sign in with Yahoo
    Signed in as (Sign out)
    You have left! (?) (thinking…)
    0 comments  ·  Flag idea as inappropriate…  ·  Admin →
  3. Saya tidak dapat masuk akun yahoo benar sandi benar hanya no handphone hilang akun pemulihan lupa sandi jadi kacau saya cukup kecewa tdk bsa

    Saya cukup sedih karna akun yahoo saya tidak bisa dibuka padahal email dan sandi sudah benar tapi masih harus verifikasi no telp no saya sudah hilang akun pemulihan no hp juga udah mati gimana solusinya jadi gk aktip lagi yahoo nya

    22nd ranked
    Vote
    Sign in Sign in with Yahoo
    Signed in as (Sign out)
    You have left! (?) (thinking…)
    2 comments  ·  Ads Feedback  ·  Flag idea as inappropriate…  ·  Admin →
  4. lupa kata sandi.. nmor untuk verifikasi sudah tidak aktif.. mhon segera dpulihkan

    Lupa kata sandi.. nmor untuk verifikasi sudah tidak aktif.. mhon segera dpulihkan

    108th ranked
    Vote
    Sign in Sign in with Yahoo
    Signed in as (Sign out)
    You have left! (?) (thinking…)
    2 comments  ·  Flag idea as inappropriate…  ·  Admin →
  5. iya bagus

    Mobile

    366th ranked
    Vote
    Sign in Sign in with Yahoo
    Signed in as (Sign out)
    You have left! (?) (thinking…)
    0 comments  ·  Mobile  ·  Flag idea as inappropriate…  ·  Admin →
  6. Dukungan untuk iklan cryptocurrencci

    Hi admin yahoo..

    Saya punya ide untuk yahoo yaitu yahoo harus mensupport adanya bitcoin dan alt coin lainya yang dimana google dan facebook membanned iklan iklan yang bertema kan crypto ..saya yakin apabila yahoo mendukung mata uang crypto secara terang2an saya yakin pengguna yahoo akan meningkat secara drastis..

    Trimakasih!!

    366th ranked
    Vote
    Sign in Sign in with Yahoo
    Signed in as (Sign out)
    You have left! (?) (thinking…)
    0 comments  ·  Feature Suggestion  ·  Flag idea as inappropriate…  ·  Admin →
  7. Bagaimana cara mengirim Gmail atau pesan lewat Yahoo?

    Saya ***** mengirim pesan lewat Yahoo tapi caranya tidak tau

    108th ranked
    Vote
    Sign in Sign in with Yahoo
    Signed in as (Sign out)
    You have left! (?) (thinking…)
    0 comments  ·  Flag idea as inappropriate…  ·  Admin →
  8. 60th ranked
    Vote
    Sign in Sign in with Yahoo
    Signed in as (Sign out)
    You have left! (?) (thinking…)
    2 comments  ·  Flag idea as inappropriate…  ·  Admin →
  9. Alamat email berubah why?

    Alamat email yahoo berubah kenapa?

    205th ranked
    Vote
    Sign in Sign in with Yahoo
    Signed in as (Sign out)
    You have left! (?) (thinking…)
    0 comments  ·  Flag idea as inappropriate…  ·  Admin →
  10. Saya tidak dapat membuka email masuk

    Saya tidak dapat membuka email
    Padahal saya bisa membuka yahoo nya

    428th ranked
    Vote
    Sign in Sign in with Yahoo
    Signed in as (Sign out)
    You have left! (?) (thinking…)
    0 comments  ·  Flag idea as inappropriate…  ·  Admin →
  11. Menemukan mail masuk

    Pesan mail kok tidak ada

    205th ranked
    Vote
    Sign in Sign in with Yahoo
    Signed in as (Sign out)
    You have left! (?) (thinking…)
    1 comment  ·  Mobile  ·  Flag idea as inappropriate…  ·  Admin →
  12. Bantuan.

    Mohon bantu saya utk mengganti tanggal lahir saya,salah input menjadi 10_Mei-1991.
    Mohon di bantu.

    428th ranked
    Vote
    Sign in Sign in with Yahoo
    Signed in as (Sign out)
    You have left! (?) (thinking…)
    0 comments  ·  Other  ·  Flag idea as inappropriate…  ·  Admin →
  13. Please help to change the password hafiz.vega@yahoo.com

    Tolong bantu untuk menganti kata sandi hafiz.vega@yahoo.com,karna nomor untuk pemulohan sudah tidak aktif dan tidak ada akun pemulihan,

    428th ranked
    Vote
    Sign in Sign in with Yahoo
    Signed in as (Sign out)
    You have left! (?) (thinking…)
    0 comments  ·  Other  ·  Flag idea as inappropriate…  ·  Admin →
  14. Email dan password bener. TAPI

    Email dan password saya betul tapi minta kode fersifikasi lewat nomer hp tapi nomernya terblokir apa ada yg tau solusinya? Call 085389522250

    428th ranked
    Vote
    Sign in Sign in with Yahoo
    Signed in as (Sign out)
    You have left! (?) (thinking…)
    0 comments  ·  Flag idea as inappropriate…  ·  Admin →
  15. Gak bisa buka inbox

    Email aku gak bisa buka kotak masuk

    108th ranked
    Vote
    Sign in Sign in with Yahoo
    Signed in as (Sign out)
    You have left! (?) (thinking…)
    0 comments  ·  Mobile  ·  Flag idea as inappropriate…  ·  Admin →
  16. ijal.jarjit@yahoo.com

    085206053197

    428th ranked
    Vote
    Sign in Sign in with Yahoo
    Signed in as (Sign out)
    You have left! (?) (thinking…)
    1 comment  ·  Flag idea as inappropriate…  ·  Admin →
  17. ijal.jarjit@yahoo.com

    085206053197

    428th ranked
    Vote
    Sign in Sign in with Yahoo
    Signed in as (Sign out)
    You have left! (?) (thinking…)
    0 comments  ·  Flag idea as inappropriate…  ·  Admin →
  18. ijal.jarjit@yahoo.com

    085206053197

    428th ranked
    Vote
    Sign in Sign in with Yahoo
    Signed in as (Sign out)
    You have left! (?) (thinking…)
    0 comments  ·  Flag idea as inappropriate…  ·  Admin →
  19. Bantuan aktivasi id yahoo yg sudah gak aktif

    Untuk peningkatan layanan, mohon bantuan yahoo utk mengaktifkan kembali id yahoo wulan_smapys@yahoo.co.id

    Sy sangat butuh untuk mengaktifkan kembali akun sosmed sy yg terhack oleh org yg tak bertanggungjawab. Mohon bantuannya 😊

    428th ranked
    Vote
    Sign in Sign in with Yahoo
    Signed in as (Sign out)
    You have left! (?) (thinking…)
    0 comments  ·  Flag idea as inappropriate…  ·  Admin →
  20. 60th ranked
    Vote
    Sign in Sign in with Yahoo
    Signed in as (Sign out)
    You have left! (?) (thinking…)
    0 comments  ·  Flag idea as inappropriate…  ·  Admin →
  • Don't see your idea?

Feedback and Knowledge Base