Indonesia Homepage

The Yahoo product feedback forum now requires a valid Yahoo ID and password to participate.

You are now required to sign-in using your Yahoo email account in order to provide us with feedback and to submit votes and comments to existing ideas. If you do not have a Yahoo ID or the password to your Yahoo ID, please sign-up for a new account.

If you have a valid Yahoo ID and password, follow these steps if you would like to remove your posts, comments, votes, and/or profile from the Yahoo product feedback forum.

Hai, silakan beritahu bagaimana kami bisa meningkatkan layanan agar lebih baik.

You've used all your votes and won't be able to post a new idea, but you can still search and comment on existing ideas.

There are two ways to get more votes:

  • When an admin closes an idea you've voted on, you'll get your votes back from that idea.
  • You can remove your votes from an open idea you support.
  • To see ideas you have already voted on, select the "My feedback" filter and select "My open ideas".
(thinking…)

Enter your idea and we'll search to see if someone has already suggested it.

If a similar idea already exists, you can support and comment on it.

If it doesn't exist, you can post your idea so others can support it.

Enter your idea and we'll search to see if someone has already suggested it.

  1. lag (lambat) banget buka mail, ini mau buka mail ja kaya nunggu bufering youtub* jd susah ini mau kerja.

    lag (lambat) banget buka mail, ini mau buka mail ja kaya nunggu bufering youtub* jd susah ini mau kerja.

    107th ranked
    Vote
    Sign in Sign in with Yahoo
    Signed in as (Sign out)
    You have left! (?) (thinking…)
    1 comment  ·  Flag idea as inappropriate…  ·  Admin →
  2. Yahoo Messenger should be available in linux (ubuntu) too. You have no idea how many people using this OS and are waiting for YM

    Yahoo Messenger should be available in linux (ubuntu) too. You have no idea how many people using this OS and are waiting for YM

    107th ranked
    Vote
    Sign in Sign in with Yahoo
    Signed in as (Sign out)
    You have left! (?) (thinking…)
    0 comments  ·  Feature Suggestion  ·  Flag idea as inappropriate…  ·  Admin →
  3. Tampilan yahoo yang baru tidak nyaman

    Tampilan yahoo yang baru tidak nyaman, font nya terlalu besar, tidak bisa fokus antara gambar dan text karena ketebalan font dan warna yang terlalu mencolok di mata.
    Browser sudah di zoom out zoom in tetap saja masih tidak nyaman.
    Sebaiknya di homepage contentnya jangan terlalu banyak, cukup berita yang menjadi headline saja yang ditampilkan.

    40th ranked
    Vote
    Sign in Sign in with Yahoo
    Signed in as (Sign out)
    You have left! (?) (thinking…)
    1 comment  ·  Flag idea as inappropriate…  ·  Admin →
  4. waktu saya coba di lytogame mau ganti email di situs itu yahoo menerima email sangat lambat. hampir 2 jam. yahoo sangat mengecewakan.

    penerimaan email dari situs lain sangat lamban.
    saya kecewa menggunakan yahoo karena setiap menerima email kadang gagal.

    jaringan saya baik saja, dan saat saya menggunakan google mereka menerima cepat,
    apakah yahoo niat?

    yang biasanya pengiriman surat cuma 1 jam setengah bahkan 2 jam baru sampai. saya sangat kecewa.

    428th ranked
    Vote
    Sign in Sign in with Yahoo
    Signed in as (Sign out)
    You have left! (?) (thinking…)
    0 comments  ·  Other  ·  Flag idea as inappropriate…  ·  Admin →
  5. Hi

    Password email saya koq ga bisa diganti kenapa ya???

    365th ranked
    Vote
    Sign in Sign in with Yahoo
    Signed in as (Sign out)
    You have left! (?) (thinking…)
    0 comments  ·  Other  ·  Flag idea as inappropriate…  ·  Admin →
  6. tanks

    tanks

    204th ranked
    Vote
    Sign in Sign in with Yahoo
    Signed in as (Sign out)
    You have left! (?) (thinking…)
    1 comment  ·  Ads Feedback  ·  Flag idea as inappropriate…  ·  Admin →
  7. artikel

    mengapa akhir-akhir ini yahoo lebih sering menampilkan artikel yang berbau kriminal dan sara. saran saya untuk artikel yang berbau sara jangan terlalu di ekspose di halaman depan karena sangat mengganggu pembaca atau setidaknya dikurangi mempost artikel seperti itu. terimakasih

    204th ranked
    Vote
    Sign in Sign in with Yahoo
    Signed in as (Sign out)
    You have left! (?) (thinking…)
    0 comments  ·  Other  ·  Flag idea as inappropriate…  ·  Admin →
  8. Berita dengan tema kejahatan ******

    Hallo Yahoo! Indonesia Team, saya berharap team mengurangi berita di Yahoo yang bertemakan kejahatan ****** dan sejenisnya. Tema yang diharapkan lebih informatif dan futuristik.

    428th ranked
    Vote
    Sign in Sign in with Yahoo
    Signed in as (Sign out)
    You have left! (?) (thinking…)
    0 comments  ·  Ads Feedback  ·  Flag idea as inappropriate…  ·  Admin →
  9. 107th ranked
    Vote
    Sign in Sign in with Yahoo
    Signed in as (Sign out)
    You have left! (?) (thinking…)
    0 comments  ·  Flag idea as inappropriate…  ·  Admin →
  10. Lebi Menyukai Wajah Lama... dan lebih Elegan

    Lebi Menyukai Wajah Lama... dan lebih Elegan

    93rd ranked
    Vote
    Sign in Sign in with Yahoo
    Signed in as (Sign out)
    You have left! (?) (thinking…)
    0 comments  ·  Flag idea as inappropriate…  ·  Admin →
  11. kenapa ya makin kesini yahoo makin berat, lelet ga kaya duli ringan kalo kaya gini terus males gunakan

    kenapa ya makin kesini yahoo makin berat, lelet tidak kaya dulu ringan kalo kaya gini terus males gunakan yahoo

    428th ranked
    Vote
    Sign in Sign in with Yahoo
    Signed in as (Sign out)
    You have left! (?) (thinking…)
    0 comments  ·  Ads Feedback  ·  Flag idea as inappropriate…  ·  Admin →
  12. lupa sandi

    Neni_malani@yahoo.com.. email saya tidak bisa dibuka karna lupa kata sandi tolong kasih solusinya

    428th ranked
    Vote
    Sign in Sign in with Yahoo
    Signed in as (Sign out)
    You have left! (?) (thinking…)
    0 comments  ·  Flag idea as inappropriate…  ·  Admin →
  13. 428th ranked
    Vote
    Sign in Sign in with Yahoo
    Signed in as (Sign out)
    You have left! (?) (thinking…)
    0 comments  ·  Other  ·  Flag idea as inappropriate…  ·  Admin →
  14. Travel Diindramayu jawa barat

    Dear yahoo.com

    Saya sangat berkesan sekali dengan tampilan yahoo yang sekarang,saya pun setiap masuk kantor pagi selalu mengintip yahoo dahulu baru memulai kerja
    Sebagai Website terbesar diindonesia, saya sangat mengagumkan yahoo dalam hal mengambil berita berita yang baik untuk dibaca.sehingga para pembacanya merasa nyaman dengan kata kata yang mudah dipahami.
    Dengan tulisan ini,saya bermaksud ***** mengutarakan tempat wisata diindonesia yang belum terexpose sama sekali,bahkan sepi peminat
    seperti halnya Pulau Biawak yang ada diindramayu,alangkah indahnya pulau tersebut, sepupunya pulau komodo ini sangat memanjakan mata para traveller sehingga para traveller terasa terhipnotis dengan keadaannya.info lebih lanjut search aja yah
    semoga pulau biawak…

    428th ranked
    Vote
    Sign in Sign in with Yahoo
    Signed in as (Sign out)
    You have left! (?) (thinking…)
    0 comments  ·  Local News  ·  Flag idea as inappropriate…  ·  Admin →
  15. 204th ranked
    Vote
    Sign in Sign in with Yahoo
    Signed in as (Sign out)
    You have left! (?) (thinking…)
    0 comments  ·  Mobile  ·  Flag idea as inappropriate…  ·  Admin →
  16. yahoo favorite

    saya tidak bisa edit yahoo favorite di tampilan yahoo awal. mohon perhatikan feature dari tampilan lama

    428th ranked
    Vote
    Sign in Sign in with Yahoo
    Signed in as (Sign out)
    You have left! (?) (thinking…)
    0 comments  ·  Feature Suggestion  ·  Flag idea as inappropriate…  ·  Admin →
  17. 428th ranked
    Vote
    Sign in Sign in with Yahoo
    Signed in as (Sign out)
    You have left! (?) (thinking…)
    0 comments  ·  Flag idea as inappropriate…  ·  Admin →
  18. budibaik50@yahoo.com

    Sungguh menarik sekali dengan adanya tampilan wajah barunya dan benar-benar berkesan sekali melihatnya . Sukses selalu buat Yahoo ! Indonesia

    59th ranked
    Vote
    Sign in Sign in with Yahoo
    Signed in as (Sign out)
    You have left! (?) (thinking…)
    0 comments  ·  Mobile  ·  Flag idea as inappropriate…  ·  Admin →
  19. sering banget sih ngebahas keluarga ahmad dhani dan mulan bikin bosan

    sering banget sih ngebahas keluarga ahmad dhani dan mulan bikin bosan

    107th ranked
    Vote
    Sign in Sign in with Yahoo
    Signed in as (Sign out)
    You have left! (?) (thinking…)
    0 comments  ·  Flag idea as inappropriate…  ·  Admin →
  20. its over ten years now since ive been using yahoo as my primary email, and i feel satisfied, very satisfied. the only problem is i need to r

    its over ten years now since ive been using yahoo as my primary email addres, and i feel satisfied, very satisfied. the only problem is i need to reset my password over and over and over again each time i log in to my account. its not yahoo fault, its all mine. i have a very bad memory. i just tought its gonna be awesome and not annoying if people can choose whatever password they want to use.

    428th ranked
    Vote
    Sign in Sign in with Yahoo
    Signed in as (Sign out)
    You have left! (?) (thinking…)
    0 comments  ·  Flag idea as inappropriate…  ·  Admin →
  • Don't see your idea?

Indonesia Homepage

Feedback and Knowledge Base